Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ



 Σήμερα 7 Φεβρουαρίου (κατά το Ορθόδοξο Εκκλησιαστικό Ημερολόγιο), μνήμη του εν αγίοις ημών Παρθενίου επ. Λαμψάκου, άγει τα σεπτά αυτού ονομαστήρια ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου και Έξαρχος Πάσης Κύπρου Σεβασμιώτατος κ.κ. Παρθένιος.
 Η διεύθυνση του [ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ] εύχεται εις τον Σεβ/τον έτη πολλά... Ο Κύριος να τον χαρίζει εις την Εκκλησίαν Του ''Σώον, Έντιμον, Υγιά, Μακροημερεύοντα και Ορθοτομούντα τον Λόγον της Αυτού Αληθείας''.

ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΚΙΤΙΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΜΑΘΟΥΝΤΟΣ, ΝΕΑΣ 
ΠΟΛΕΩΣ, ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ 
ΕΞΑΡΧΟΥ ΠΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΗΜΩΝ ΔΕ
ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ!!! 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ:

 Γνωστοποιούμαι ότι ο Σεβ/τος Μητροπολίτης Μεσογαίας , Λαυρεωτικής και Αχαρνών κ. Κήρυκος παρά το γεγονός ότι είχεν ετοιμασθεί να κατέλθει εις Κύπρον δια να συνιερουργήσει μετά του άγοντος τα σεπτά του ονομαστήρια Σεβ/του ΓΟΧ Κιτίου κ. Παρθενίου, τούτο εν τέλει δεν κατέστει εφυκτόν, διότι δυστυχώς έπρεπε να τρέχει εις τα δικαστήρια δια να καταθέση το Απολογητικόν Του υπόμνημα, ήτοι απάντησιν εις την Μήνυσιν που του έκαμε ο φερόμενος ως ''Πρόεδρος του Ιερού Φιλανθρωπικού Συνδέσμου Κληρικών'' κ. Στέφανος Τσακίρογλου και το υπ' αυτόν φερόμενον επίσης ''Διοικητικόν Συμβούλιον του ΙΦΣΚΑΕ'' ... Εις ετέραν ανάρτησιν θα γράψωμεν αναλυτικώς επί του θέματος.
( Εκ του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Καρέα)

 ΣΧΟΛΙΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥ:

 Μόνο τούτο θα θέλαμε να θυμίσουμε εις τους αγαπητούς αναγνώστες του blog. Όταν ο Σεβ/τος Κήρυκος σε αντίστοιχη περίπτωση κλήθηκε να αποφασίσει το αν η αγαπητή κ. Δήμητρα Ανδριανάκη θα συνέχιζε την αγωγή εναντίον του Παντελεήμωνος Ντέσκα, πρώην ''επισκόπου'' της ''συνόδου'' του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου, η οποία (αγωγή) όπως είχεν γίνει γνωστόν θα επέφερε ποινή φυλάκισης εις τον κατηγορούμενον, τότε ο Σεβ/τος Κήρυκος σεβάστηκε και με το παραπάνω το ράσο που αναξίως φέρει ο σημερινός ''επίσκοπος'' των Φλωριναίων, και έδωσε εντολήν εις την κ. Ανδριανάκη να αποσύρει την μήνυσή της. Εν προκειμένω, αγαπητοί αναγνώστες, σας αφήνουμε μόνους σας να βρείτε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην Κίνηση του ''αρχιε/που'' κ. Στεφάνου και στην Κίνηση του Σεβ/του Κηρύκου. Το ποιός, δηλαδή, από τους δύο Σεβάστηκε Απολύτως την προτροπή της Εκκλησίας ώστε όλα τα προβλήματα να λύνονται με διάλογο, χωρίς να σέρνονται οι Κληρικοί εις τα κοσμικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου