Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


  Αξιοσυμπάθητοι αναγνώστες,

 Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε αλλά και να σας προτρέψουμε ώστε  κάθε φορά που θα διαβάζετε τις δημοσιεύσεις του blog μας, εις την συνέχεια να προβαίνετε και εις την αναγραφή κάποιου σχετικού σχολείου, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε το κατά πόσον το υλικό που δημοσιεύουμε είναι αρεστό προς εσάς. Δια του τρόπου αυτού, θα μπορέσει να γίνει πιο εύκολο εις υμάς,  να διακρίνουμε τα θέματα εκείνα τα οποία πρέπει να υπερτερούν. Επιπλέον είναι γνωστό πως η διεύθυνση του [ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ] θέλει να δίνει βήμα εις όλους, ώστε έτσι να επιτυγχάνεται και η επικοινωνία ανάμεσα σ' αυτήν και τους αναγνώστες. Κάθε σχόλιο είναι επιθυμητό!

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ 

4 σχόλια:

  1. Μα τι να σχολιάσουμε; Αφού σου υποδείχθηκε πάμπολλες φορές ότι αυτά που γράφεις κατηγορώντας είναι πεζοδρομιακού επιπέδου ύβρεις που μόνο καλό δεν κάνουν. Σου υπεδείχθη ότι τα όσα γράφεις δεν είναι αρεστά σε κανένα αλλά εσύ το βιολάκι σου... Επιδόθηκες σε ένα "εισαγγελικό" αγώνα, εζήλωσες τον τίτλο του "πάπα και κριτή της οικουμένης", νομίζεις πως σε ότι γράφεις αποφαίνεσαι από καθέδρας. Αν θέλεις την φιλική και ειλικρινή γνώμη μου, σταμάτα να ασχολείσαι γιατί τα όσα γράφεις πιο πολύ ζημιά προκαλούν παρά ψυχική ωφέλεια. Δεν αντιλέγω στο ότι σε μερικά από όσα γράφεις έχεις δίκαιο, αλλά δεν είσαι ούτε ο κατάλληλος, ούτε ο αρμόδιος να τα γράψεις. Ο δε τρόπος που γράφεις είναι εριστικός και εμπρυστικός και καθόλου κατάλληλος προς συνετισμό και διάλογο. Κάνε μία καλή αρχη ενόψει της νηστείας και σταμάτα να γράφεις για θέματα που δεν είσαι αρμόδιος... Με ειλικρίνεια πάντοτε! Καλή νηστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!

    Θα πω πλέον εις τον κόπο να σου απαντήσω όταν βρείς την δύναμη ψυχής να υποστηρίξεις επώνυμα τα λεγόμενά σου. Μέχρι τότε θεωρώ ανύπαρκτα τα όσα παραπάνω γράφεις. Με ειλικρίνεια πάντοτε. Καλή νηστεία, η ποία πρέπει να γεννήσει μέσα σου την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!!! Διότι ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ = ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ζητᾶς χρήσιμες συμβουλές, άκου μία: Θα προσφέρεις όντως μεγάλη υπηρεσία στο διαδίκτυο και μάλιστα στο χώρο των θρησκευτικών ιστολογίων κάνοντας μία απλή κίνηση: Καταργόντας το ιστολόγιό σου! Όσα υποτίθεται πενυματικά γράφεις είναι πασίγνωστα, τα διαβάζουμε σέ χίλια δυό άλλα ιστολόγια, συν το ότι το δικό σου είναι υβριστικό στα υπόλοιπα, αντορ΄θοδοξο σε πολλά σημεία και δεν φτάνουν όλα αυτά είναι και εκνευριστικά ασύντακτο και ανορθόγραφο. Έλεος! Κάνε μας τήν χάρη νά κλείσεις! Ο Θεός θα σου το ανταποδώσει αυτό το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Παπαδάτε, πρόσεχε τι εύχεσαι διότι αν μάθεις το όνομά μου μάλλον δεν θα σου αρέσει καθόλου... Πριν προλάβεις να με κατηγορήσεις και με ταμπελώσεις ως "στεφανιακό" "νικολαΐτη" "φλωριναίο" "νεοημερολογίτη" "εγκάθετο" ή μου προσάψεις οποιοδήποτε άλλο παιδαριώδη τίτλο, σε ενημερώνω (για να σε γλιτώσω και από τον κόπο) ότι δεν είμαι τίποτε από αυτά. Ζήτησες συμβουλή, την έλαβες. Δεν σου άρεσε, πρόβλημά σου.

    Και κάτι τελευταίο: η στρουθοκάμηλος, επιλέγει να χώσει το κεφάλι της στην άμμο αν και βλέπει ότι κινδυνεύει. Έτσι και εσύ, επιλέγεις να θεωρείς τα όσα σου γράφω, ως "ανύπαρκτα" μέχρι να τα πω επωνύμως. Δικαίωμά σου. Θυμησέ με, όμως, σε παρακαλώ, πόσο χρονών είσαι είπαμε; Ελπίζω να πέρασες τα 12 γιατί για την γενική ηλικιακή σου κατάσταση και συμπεριφορά που παρουσιάζεις, το διαδίκτυο ενέχει πολλούς κινδύνους! Προσοχή μόνο!

    Υ. Γ.: Ανώνυμε (26ης Φεβρουαρίου) όταν λοιδορείς την ορθογραφία του κ. Παπαδάτου, φρόντισε τουλάχιστον να βάζεις κάποιον να ελέγχει ορθογραφικά τα όσα εσύ γράφεις. Για να σε βοηθήσω, "καταργώντας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή