Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΩΣΗ.


 Επειδή η ένωση αν και έγινε για καλό συνεχώς όμως πολεμείται, έκρινα λοιπόν σωστό να επαναδημοσιεύσω τα λόγια που πριν λίγο καιρό έλεγε σε εμένα ο μον. π. Θεόδωρος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υπήρξε ενεργό μέλος του ''εν αγάπη και αληθεία διαλόγου''. Μεταξύ άλλων μου έλεγε: 

 π. Θεόδωρος: ...Και μην ξεχνάς ότι ο <<Χ>> ήταν από τους πρώτους που έλεγε ότι όλα λύνονται με ένα χαρτί για τον <<Ε>>. 

(30/12/2018)

          

 π. Θεόδωρος: Ξέρεις τι είπε σήμερα ο <<Ε>> στο Δεσπότη; Πολύ Σημαντικό. Γράψε ότι θέλεις στην ομολογία. Θα τα υπογράψω όλα. 

(29/1/2019)

           

 π. Θεόδωρος: Ναι την είδαν όλοι και έκαναν παρατηρήσεις πάνω σ' αυτήν (σ.σ. την ομολογία). Είχαν αναπαυθεί έλεγαν, αλλά σήμερα έγραψαν άλλα στον δεσπότη (σ.σ. τον Σεβ/το Κήρυκο)... Και το καλό είναι ότι ο <<Ε>> την δέχτηκε να την υπογράψει κι εκεί που λέει ότι καταδικάζουμε τις παρανομίες του Νικολάου είπε ότι είναι και άλλες όχι μόνο αυτές. 

 (7/2/2019)

          

  π. Θεόδωρος: Βλέπω αυτά που βάζει ο <<Χ>>. Και δημόσια μάλιστα. Εκείνος μιλάει συνεχώς για μετάνοια στους επιστρέφοντας. Άραγε έχει υπ' όψιν του την επιστολή μετανοίας που έδωσε ο <<Π>> στις επιτροπές για τα δύο βασικά θέματα που χώρισαν Ελλάδα και Κύπρο; Για την χειροθεσία εννοώ και τον Σεβαστιανό; 

(14/2/2019)
           


 π. Θεόδωρος: Λοιπόν, υπάρχουν 4-5 πρακτικά που έχουν υπογραφεί από όλους κι εκεί μέσα διορθώνονται όλα αλλά αυτά γενικώς δεν δημοσιεύονται. Μέσα εκεί καταθέτονται και οι ομολογίες που γίνονται αποδεκτές και οι ανακλήσεις και όλα. Εκεί γίνεται αποδεκτή και η ομολογία μας (θυμάσαι που σου είχα στείλει) με κάποιες διευκρινιστικές μικροαλλαγές. 

(18/2/2019)

2 σχόλια:

  1. ''Ζητάς την αλήθεια. Τη θέλεις, όμως, αληθινά; Πόση αλήθεια μπορείς να αντέξεις;''. Νομίζω πως αυτό είναι ένα πολύ καλό σχόλιο που μπορεί να συνοδεύσει την παραπάνω ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ παίζω το κεφάλι μου κορώνα γράμματα γράφοντας την αλήθεια. Γι' αυτό και δεν επιτρέπω σε κανέναν ανώνυμο να γράφει τις εξυπνάδες του. Το blog δίνει βήμα μόνο σε εκείνους που έχουν το θάρρος να γράψουν επώνυμα αυτό που θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή