Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ

  Δημητρη,δεν θα πρεπει να ακολουθησουμε τον ΑΝΩΝΥΜΟ στο παραληρημα του.Ειναι εκτος τοπου και χρονου ο εν λογω.Αν ειχε την στοιχειωδη υπευθυνοτητα,ωφειλε να απαντησει επι του προκειμενου,και συγκεκριμενα:ποιοι και γιατι ωδηγησαν το Αρχιεπισκοπο Ανδρεα σε παραιτηση το 2003 ,προκαλωντας σχισμα στην Εκκλησια; Ποιων σχεδια εξυπηρετησαν;οι χειροτονιες καποιων, σχετιζονται με την αντικανονικη και αντορθοδοξη εγκατασταση του αιρετικου Νικολαου ως Αρχιεπισκοπου; ειχαμε η δεν ειχαμε ενα πρωτης ταξεως αλισβερισι για να γινουν καποιοι επισκοποι -αρχιεπισκοποι; Σε αυτα και σε αλλα πολλα , αν εχει το θαρρος βεβαια,οφειλει να απαντησει ο ανωνυμος. Να ξερει δε,οτι ο επισκοπικος βαθμος ή του αναγνωστου δεν ειναι τσιφλικι του/τους, οπως εχουν κανει τα μοναστηρια ,τον Αγιο Ιωαννη τον Θεολογο στην Κερατεα και την ψευτοσυνοδο τους,οπου βασιλευει η οικογενειοκρατια και ο νεποτισμος,για να τα δινουν οπου αυτοι θελουν.Επισης,αν τολμανε,ας μας πανε στα δικαστηρια,μη μας απειλουν,δεν τους φοβομαστε,θα ειναι αλλωστε,μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να μαθουν ολοι για τα πεπραγμενα τους,εντος και εκτος Ελλαδος.Και κατι ακομα.Μακαρι να γραψει τοσο αυτος οσο και οι καθηρημενοι πνευματικοι του καποτε, ενα ομολογιακο κειμενο,οπως εγραψαν και γραφουν οι Γκουτζιδης και Σεβ.Κηρυκος, το οποιο να μιλαει για το προδοτικο βουλευμα του Νικολαου,να μιλαει κατα του νεοημερολογιτισμου,κατα των φλωρινικων και εν γενει κατα του οικουμενισμου.Προφανως για τον ανωνυμο,εικονες εναγκαλισμου με τους φλωρινικους στην Κυπρο,με τον νεοημερορογιτη παπα να σκεπαζει την σορο του Νικολαου λιγο πριν την κηδεια του και η συμμετοχη συγκεκριμενων μοναζουσων απο το μοναστηρι της Παναγιας στην Κερατεα, στην ενθρονιση του Νεοημερολογιτου Μεσογαιας δεν λενε τιποτα,ειναι ολα αθωα !!!Κλεινοντας λοιπον, του λεμε και αυτα:πηγαινετε να συνδιαλαγειτε με τους φιλους σας τους φλωρινικους,με αυτους ταιριαζετε,το ιδιο πιστευω εχετε και τα ιδια με αυτους κανετε.Και κατι ακομα:θλιβερα κειμενα και θλιβερες ενεργειες ειναι η επαισχυντες ψευδοκαθαιρεσεις που εκαναν μετα απο τις υποδειξεις των φλωρινικων,θλιβερες ενεργειες και θλιβερα κειμενα ειναι η επιβληθεισα παραιτηση του Αρχιεπισκοπου Ανδρεα απο μια δρακα Καμορισκους,που νομιζαν οτι θα μετατρεψουν την Εκκλησια σε παραμαγαζο τους,θλιβερα κειμενα και θλιβερες ενεργειες ειναι οι πωλησεις εκκλησιαστικων ακινητων εναντι 500 χιλιαδων; ευρω και η ομερτα- συναινεση απο τους μελλοντας χειροτονηθηναι... Ομως,θα ελθει η ωρα ...

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ !!!!

    ΣΧΟΛΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ "ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ + 1950)" ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑΝ ΤΙΝΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΩΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΧ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ:

    "Και για την πωληση της Σαλαμινος δεν την εκανε αυτος (σ.σ. ο Πειραιως Νικόλαος), ουτε ο Ντεσκας, ουτε οι υπολοιποι ηξεραν κατι, ουτε τα μελη ενεπλακησαν, η πωλησις εγινε απο τους... εξωγηινους!"

    Αυτά εγραψεν ο Ανώνυμος σχολιαστής. Τό παρακάτω σχόλιο ειναι δικό μας καί γράφεται εξ αφορμής τού προηγουμένου σχολίου .. Ηρωτήθην παρά τού Εισαγγελέως εάν τά εκ της πωλήσεως χρήματα κατετέθησαν εις τόν λογαριασμόν τού Ιερού Φιλανθρωπικού Συνδέσμου. Καί απήντησα οτι αυτό δέν τό γνωρίζω. 'υτό τό γνωρίζουν προφανώς οι φερόμενοι ως μέλη τού φερομένου τότε ως Διοικητικού Συμβουλίου, τά οποία θά πρέπει νά κληθούν νά εξηγήσουν αν τά χρήματα πήγαν στόν λογαριασμό του Συνδέσμου.

    Καί συμπληρώνω οτι τό σχόλιο περί "εξωγήινων" τό διάβασα μόλις τωρα. Αν τό ειχα διαβάσει από τότε θά απαντούσα στόν κ. Εισαγγελέα: "Κύριε Εισαγγελευ κανένας από τά φερόμενα ως μέλη τού ουτως η αλλως παρανόμου Δ.Σ. δέν αναλαμβάνει τήν ευθύνην νά μάς πή ποιός ειναι ο ενοχος καί πού πήγαν τά χρήματα ..." Καί θά τού ελεγα μέ διάθεσιν χιουμοριστικήν: "Κύριε Εισαγγελευ, μάλλον τήν πώλησιν την εκαναν οι "εξωγήινοι" ... Αυτοί μάλλον πήραν καί τά χρήματα" !!!

    Αλήθεια, αγαπητοί αναγνωστες, "ειμαστε αξιοι της τυχης μας" μέ τούς ανθρώπους πού "εμπλέξαμε", μέ τούς ανθρώπους πού αφήσαμε από χρόνια νά μάς "διαφεντεύουν" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή