Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ''ΣΥΝΟΔΟΥ'' ΤΟΥ ''ΑΡΧΙΕΠ/ΠΟΥ'' κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ


 Σε όλες τις έως σήμερα παρανομίες της ''συνόδου'' του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου Τσακίρογλου, εκτός από την βοήθεια που εις αυτές έχουν δώσει διάφοροι παλαιοημερολογιτικοί κύκλοι, είναι πασιφανές πως έχει υπάρξει και Νεοημερολογιτικός δάκτυλος. Αυτό μόνο αν κάποιος εθελοτυφλεί, δεν το βλέπει. Δεν είναι τυχαίο ότι στην τελετή της  παρανόμου ''ενθρονίσεως'' του ''αρχιεπ/που'' κ. Νικολάου στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κάτω Ηλιουπόλεως το παρόν με επανωκαλύμαυκο και επιστήθιο Σταυρό (δηλαδή συμπροσευχητικώς), είχε δώσει και ο Νεοημερο/γίτης ''αρχιμ/της'' Σεραφείμ Δημητρίου.  Ούτε επίσης είναι τυχαίο πως το άτομο αυτό ήταν παρόν και στην κηδεία του κ. Νικολάου, (τοποθετώντας το κάλυμμα του αέρως επί της κεφαλής του νεκρού), στην  ''χειροτονία'' του κ. Στεφάνου ως ''επισκόπου Βρεσθένης'' στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος εις τον Κουβαρά Αττικής, αλλά και κατά την ημέρα της ''εκλογής'' του κ. Στεφάνου ως ''αρχιεπ/που''. 
 Αν τώρα σε όλα τα παραπάνω προστεθεί και η μαρτυρία της ιδίας της κατά σάρκα αδερφής του κ. Στεφάνου, ''μοναχής'' Θεολογίας, πως αυτή παραβρέθηκε στην τελετή Ενθρονίσεως του Νεοημερολογίτη Μεσογαίας κ. Νικολάου, εις το πέρας της οποίας του παρέδωσε και τα καταστατικά της Ιεράς Μονής Παναγίας Πευκοβουνογιατρίσσης, τότε η συνεργασία του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου αλλά και δικών του ανθρώπων μετά του Νεοεημερολογιτισμού, προκύπτει μάλλον ως βεβαία. 
 Ας τα λάβουν υπ' όψιν τους όλα αυτά οι αναγνώστες μας, ώστε να διαπιστώσουν και μόνοι τους πως η ομάδα του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου για ότι και να κάνει, συμβουλεύεται ανθρώπους του Οικουμενισμού, Παλαιοημερολογιτικού και Νεοημερολογιτικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου