Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΔΙΤΟΥ!


 Ρίχνωντας απόψε μία γρήγορη ματιά στο βιβλίο του οσίου Θεοδώρου του Στουδίτου το οποίο έχει γράψει ο π. Ευφύμιος Τρικαμηνάς, βρήκαμε κάτι πολύ ωραίο, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους ακολουθούντας τη ''σύνοδο'' του φερομένου ως ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου, και θα θέλαμε να το μοιραστούμε τόσο με εκείνους όσο και με το υπόλοιπο αναγνωστικό κοινό. 

 Ιδού λοιπόν αυτό:

'' Καθώς, λοιπόν, έβλεπε ( ο όσιος Θεόδωρος ) πολλούς κατ' αυτόν τον καιρό με την επιδεξιότητα του λόγου και με ψεύτικους προβληματισμούς την πίστη να νοθεύουν και να την διαστρέφουν, ήταν επόμενο αυτός (ο όσιος ), όσο εχρειάζετο, να συγκρούεται μ' αυτούς και να λογομαχεί. Με πολλή, λοιπόν, υπεροχή επιτίθεται στους αντιπάλους...''

 Με τη βοήθεια του Αγίου, αυτό κάνουμε κι εμείς προς εκείνους που με μανία επιμένουν πως η ''σύνοδος'' του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου τυγχάνει ''ορθοδοξίας''. Διότι τα μέχρι σήμερα έργα αυτής μόνο για ''ορθόδοξη'' δεν την καταδεικνύουν!!! Γιατί αν θέλει να έχει αυτό το όνομα, τότε ας απαντήσει κάποιος από αυτήν τι έγιναν τα 60.000.000 δρχ του π. Θωμά Καραγκούνη από την Λάρισα. Ο μακαριστός Ιερεύς τα είχε δώσει στη Σύνοδο ώστε να ανεγερθεί Εκκλησία. Έγινε ποτέ αυτό; Άνθρωποι από την Λάρισα περιμένουν εδώ και μέρες κάποια απάντηση και κανείς δεν έχει την ευαισθησία να γράψει κάτι!!! Το μόνο που ξέρουν οι άνθρωποι του στενού συνοδικού κύκλου του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου, είναι να επιτίθωνται σ' εμάς επειδή παρουσιάζουμε την αλήθεια. Κι αυτό είναι ένα από τα πολλά σκάνδαλα που η ''σύνοδος'' αυτή μέχρι σήμερα έχει προξενήσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου