Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''ΝΕΑΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ''.



 Στο 4ο τεύχος του περιοδικού <<ΝΕΑΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ>> Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2002, σελ. 90, υπάρχει το εξής σχόλιο:

 ''Διαπιστώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι η <<ΝΕΑΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ>> βρίσκει μεγάλη απήχηση στους νέους. Ακούμε συχνά να λένε πολλοί απ' αυτούς επαινετικά λόγια και να δείχνουν ενδιαφέρον και να τη διαβάσουν και να γράψουν  και νέους συνδρομητές. Το πιό ευχάριστο όμως είναι ότι και οι μικροί μαθητές των Κατηχητικών Σχολείων παρακολουθούν και διαβάζουν και αυτοί με ενδιαφέρον το περιοδικό μας, μερικοί μάλιστα <<φιλοδόξησαν>> να γίνουν και συνεργάτες. Οι εργασίες που ακολουθούν είναι καρπός αυτής της ωραίας <<φιλοδοξίας>> των, η οποία ευχόμαστε να γίνει φιλοδοξία για όλους τους νέους, ώστε μέσα απ' αυτή τη συνεργασία με την <<Νεανική Φλόγα>> να κρατήσουν μέσα στην καρδιά τους ζωντανή την φλόγα της πίστεως και της αγάπης στον Θεό. 

 Και όλα αυτή γιατί η Ιερά Μητρόπολις Μεσογαίας, Λαυρεωτικής και Αχαρνών της απανταχού Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρέκλεινε του πνεύματος της Αληθείας και του πνεύματος της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Με αποτέλεσμα κάθε ενέργειά της να είναι θεάρεστος και ευλογημένη!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου