Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ


 ( Το κείμενο που ακολουθεί πρόκειτε περί δημοσιεύσεως του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κήρυκου εις το Facebook. Προς αποφυγή παντώς αρνητικού σχολίου, το οποίο μπορεί να γίνει πάλι από τους γνωστούς - αγνώστους (και δη ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ), σημειώνουμε πως εντολή και ευλογία του ιδίου του Μητροπολίτου κ. Κηρύκου, το άρθρο αυτό δημοσιεύεται εις τον [ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟ]. Επομένως το μόνο που μένει πλέον να κάνει ο αναγνώστης, είναι να διαβάσει μετά πολύς ΠΡΟΣΟΧΗΣ όσα ο Σεβ/τος κ. Κήρυκος γράφει, ώστε να κατανοήσει την πάσα αλήθεια επί όλων όσων αναλύονται εις το άρθρο που ακολουθεί).

 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ, ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ .... ΙΔΟΥ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΙΤΑΜΟΝ ΕΞΩΔΙΚΟΝ ΤΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΤΗ "ΕΝΤΟΛΗ" ΤΟΥ ΚΑΤ' ΑΜΦΩ ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΩΣ "ἉΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ" ΚΑΙ ΩΣ "ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ" ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ...

 ΙΕΡΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΟΧ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ο Α΄ (ΙΦΣΚΑΕΓΟΧ) ΕΔΡΑ ΙΕΡΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟΝ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Τ. ΣΤΑΥΡΟΥ 4ο ΧΙΛ. ΛΕΩΦ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 194 00 Τ.Θ. 54. βΤΗΛ. 210.6020176)

ΕΝΩΠΙΟΝ
ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

 Του Μητροπολίτη Γ.Ο.Χ. Μεσογαίας - Λαυρεωτικής Κήρυκου, κατά κόσμον Μηνά Κοντογιάννη του Θωμά, κατοίκου Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης, 4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου Αττικής, Κορωπί με την ιδιότητά του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «ΙΕΡΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Ο.Χ.) ΜΑΤΘΑΙΟΣ ὁ Α΄», που ιδρύθηκε στην Αθήνα και εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης, και δη στο 4ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ
 Τον Ιερομόναχο Φίλιππο Σελητσανιώτη, κάτοικο Περιστερίου Αττικής, οδός Μπότσαρη αρ. 8.

  Με έκπληξη έλαβα γνώση της 25-11-2016 εξώδικης δήλωσής σας προς εμένα, η οποία μου κοινοποιήθηκε στις 28-11-2016, η οποία βρίθει ανακριβειών αλλά και απύθμενου θράσους. Ειδικότερα, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, επάγομαι τα ακόλουθα :
  1. Όπως καλά γνωρίζετε, είμαι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «ΙΕΡΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Γ.Ο.Χ.) ΜΑΤΘΑΙΟΣ ὁ Α΄», που ιδρύθηκε στην Αθήνα και εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης, και δη στο 4ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου. Εσείς αντίθετα δεν είσθε Γενικός Γραμματέας του ειρημμένου Συνδέσμου, όπως ψευδώς δηλώνετε, αλλά ούτε και απλό μέλος αυτού. Με περισσή λοιπόν θρασύτητα επικαλείσθε την «ιδιότητά» σας αυτή, με την οποία μάλιστα μου απευθύνεσθε ως προς απλό ιδιώτη. Προς ενημέρωσή σας απλώς σας αναφέρω ότι υπάρχει εκκρεμοδικία στα αρμόδια Δικαστήρια μεταξύ του Συνδέσμου μας κατά σφετεριστών της Διοίκησης αυτού, μεταξύ των οποίων προφανώς φιλοδοξείτε να είσθε και εσείς, η οποία ακόμη δεν έχει περατωθεί.
  2. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία του Συνδέσμου μας, με τον οποίο εσείς δεν έχετε καμία σχέση, ευρίσκεται και το αναφερόμενο στην εξώδικη δήλωσή σας οροφοδιαμέρισμα το οποίο βρίκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, επί της οδού Ορφέως αρ. 40 και στον πρώτο όροφο της εκεί ευρισκομένης πολυκατοικίας – Στέγης Φιλοξενίας Κληρικών, για το οποίο εσείς και οι συνεργοί σας δεν νομιμοποιείσθε να έχετε την παραμικρή αξίωση.
  3. Πέρα όμως από τα νομικώς ισχύοντα, οφείλω να σας υπομνήσω και την ηθική διάσταση του θέματος. Όπως ήδη πολύ καλά γνωρίζετε, η όλη πολυκατοικία στην οποία εσείς αναφέρεσθε, ανεγέρθη πρωτίστως με χρήματα, προσωπικό κόπο και θυσίες της οικογένειας Κοντογιάννη, και δη του αειμνήστου πατρός μου ιερέως Θωμά Κοντογιάννη και της ευρύτερης οικογένειάς μας. Δεν τιμά το πρόσωπό σας η θρασεία αξίωσή σας να παραδώσουμε σε εσάς τα κλειδιά αυτού του χώρου που για εμάς είναι ιερός, μιας και στέγασε επί έτη τον πατέρα μας που γαλούχησε όχι μόνο εμάς αλλά και πλήθος πιστών με τα νάματα της Ορθοδόξου Εκκλησίας των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών.
  4. Ως εκ των ανωτέρω, Σας δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να παραδώσω τα κλειδιά του ως άνω οροφοδιαμερίσματος ούτε σε εσάς, ούτε σε κανένα άλλο πρόσωπο που επιβουλεύεται την ως άνω περιουσία.
  Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδόσει νόμιμα την παρούσα προς τον καθ΄ ού αυτή απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν στην επιδοτήρια έκθεσή του.

Κορωπί 30 Νοεμβρίου 2016

Ο εξωδίκως δηλών
+ Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας
και Λαυρεωτικής Κήρυκος
Πρόεδρος Ι.Φ.Σ.Κ.Α.Ε.Γ.Ο.Χ.



13 σχόλια:

  1. κ.Διαχειριστα,με αφορμη οσα δημοσιευει ο Σεβ.Κηρυκος,θα ηθελα να ερωτησω για ακομα μιαν φοραν.Τα 60 εκατομμυρια του π.Θωμα Καραγκουνη,[180.000 ευρω σημερινα]τα οποια τα εδωσε για την ανεγερση Ναου εδω στην Λαρισα,γιατι δεν εφτασαν ποτε στον προορισμο τους;Μηπως ο ηγουμενος της ιερας μονης Μεταμορφωσεως του Σωτηρος Κουβαρα, κ.Στεφανος Τσακιρογλου γνωριζει τιποτα;Ποιος τα πηρε και που βρισκονται σημερα;Γιατι οι υπευθυνοι δεν απευθυνονται στον εισαγγελεα,ωστε βρεθουν αυτα τα χρηματα; Η συνοδος του κ.Στεφανου,μηπως θα πρεπει να εξετασει το θεμα;Εμεις περιμενουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς οι ακόλουθοι του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου, δηλαδή εκείνοι που αρκετά συχνά σχολιάζουν τις αναρτήσεις μας, ποτέ δεν μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν εις ερωτήσεις του κόσμου, σχετικά με όλες τις παρανομίες που η ''σύνοδος'' και ο ''αρχιεπ/πος'' τους έχουν πράξει. Καλό, λοιπόν, θα ήταν, να βρεθεί κάποιος εξ' αυτών και να δώσει κάποια απάντηση στο παραπάνω σχόλιο. Αν όντως τα έχουν πράξει όλα σωστά, τότε δεν θα πρέπει να φοβούνται κάτι και ήδη θα έπρεπε να είχαν απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση, η οποία επαναλαμβάνεται εδώ και πολύ καιρό. Αν, λοιπόν, η παραπάνω ερώτηση μπορεί να απαντηθεί με σαφή επιχειρήματα, τότε είμαστε εδώ για να διαβάσουμε ότι μας γράψετε. Σε διαφορετική περίπτωση, το ενδεχόμενο μη απαντήσεως της παραπάνω ερωτήσεως, τότε αυτό θα σημαίνει απλά και μόνο πως και οι ίδιοι οι ακόλουθοι του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου και της περί αυτού ''συνόδου'', πιστεύουν και γνωρίζουν πως πράξεις όπως και η προαναφερθείσα, έχουν γίνει με πονηρό σκοπό από ανθρώπους οι οποίοι εν πρώτοις, αντιποιούνται το θείο λειτούργημα της Ιερωσύνης και της Αρχιερωσύνης, πράττωντας συνεχώς και μόνο παρανομίες εις το τετράγωνο, και συν τοις άλλοις, χρόνια ολόκληρα υποστήριζαν τον ''αρχιεπ/πο'' Στέφανο στις αντιεκκλησιαστικές του πράξεις. Με μόνο σκοπό να υπάρξει ο επιθυμητός τρόπος ενώσεως της ''συνόδου'' του μετά των υπολοίπων παλαιοημερολογιτικών - δεκατριμεριτών ψευδοσυνόδων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέ άφορμή αὐτό τό δημοσίευμα, θά ἤθελα νά κάνω μία καλοπροαίρετη ἐρώτηση.

      Δέν εἶναι διπλοπροσωπία, ἀγαπητέ κ. Παπαδάτε, καί σχῆμα ὀξύμωρο, νά κατηγορεῖς τινες ἀνωνύμους στήν ἀρχή τοῦ ἄρθρου σοῦ ἐπειδή δέν σοῦ ἀρέσουν αὐτά που σοῦ γράφουν, ἀλλά νά συμφωνεῖς μέ ἄλλους ἀνωνύμους οἱ ὀποῖοι ἐκφράζουν ἀπόψεις πού σέ συμφέρουν; Δύο μέτρα καί δύο σταθμά, ἀγαπητέ; Ἱδού λοιπόν, τί ὁ ἴδιος γράφεις προφανῶς ἐνοχλημένος ἀπό τούς πολλούς λογικούς ἀνθρώπους πού σοῦ ἐκφράζουν τίς ἀπόψεις τούς ἀνωνύμως: «Προς αποφυγή παντώς αρνητικού σχολίου, το οποίο μπορεί να γίνει πάλι από τους γνωστούς - αγνώστους (και δη ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ)».

      Καί καθ᾽ ὅν χρόνον γράφεις αὐτά, στά σχόλια ὑπερασπίζεσαι τά σχόλια τοῦ ἀγαπητοῦ ἀνωνύμου, ὄστις ἴσως νά ἔχει δίκαιο.

      Φάσκουμε και φάσκουμε κ. Δημήτρη;

      Διαγραφή
    2. Γιατί ασχολείσαι και εσύ με τον Παπαδάτο ρε φίλε; Ο άνθρωπος έχει ακαταλόγιστο. Είναι χονδροειδές παχύδερμο, μουσαμάς χοντρός και διπλός! Άστον τρελό στην τρέλα του και μην τον συνεφέρεις. Ταλαιπωρείται από ψυχολογικά, ψυχιατρικά, οικογενειακά κλπ προβλήματα, είναι φορτωμένος συμπλέγματα και αποφαίνεται ex cathedra επί παντός επιστητού. Παναγιώτης Τελεβάντος και Παναγιώτης Νούνης μεταμφιεσμένοι σε Γ.Ο.Χ. ένα πράμα. Αλλά και οι δύο συμπηκνωμένοι σε μία συσκευασία. Εξ ου και η χοδροειδοπαχυδερμίτιδα.

      Πάντως υπόσχομαι, κινούμενος χριστιανικά και φιλάδελφα, να τον επισκέπτομαι είτε στον Κορυδαλλό είτε στο Δαφνί. Όπου καταλήξει πρώτα!

      Τα περαστικά μου κ. Διαχειριστά. Αν θέλεις βοήθεια, ξέρεις που να ψάξεις. Αν δεν ξέρεις, ρώτα να σε πληροφορήσουμε.

      Διαγραφή
    3. Όσο και να σε πονάει αγαπητέ ανώνυμε, εγώ θα συνεχίζω να γράφω έως ότου μπει το μαχαίρι στο λαιμό μου και μου πάρει κάποιος τη ζωή μαζί με τις αμαρτίες μου. Το να είσαι Χριστιανός και δη Γνήσιος Ορθόδοξος, δεν είναι εύκολο πράγμα. Χρειάζεται να έχεις τα κότσια να φανερώνεις τις παρανομίες των σχισματικ΄ψν, χρειάζεται να μπορείς να αποκαλλείς τους σχισματικούς και τους Οικουμενιστές με τα κανονικά τους Ονόματα. Επιπλέον, χρειάζεται να έχεις την πηγμή να τα βάζεις με πρώην εν Χριστώ αδελφούς, οι οποίοι από χρόνια έχουν ισχωρήσει στον Οικουμενισμό και επί του παρόντος, πολεμούν με τον πιο βάναυσο τρόπο την Ορθοδοξία. Αυτό είναι Χριστιανισμός, εν αντιθέση με τον ''χριστιανισμό'' που διδάσκει η ομάδα του ''αρχιεπ/που'' κ. Στεφάνου και οι όμοιες με εκείνη πλαιοημερολογιτικές παρατάξεις. Οι οποίες προωθούν την Οικουμενιστική αγάπη, ως ''εν Χριστώ αγάπη'', ν ονόματι της οποίας δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Όσο για τα προβλήματα που λες, φυσικά και έχω. Κανείς υγιείς άνθρωπος δεν πέρασε από τη ζωή αυτή χωρίς να έχει έστω και το παραμικρό πρόβλημα. εκείνη που έτυχαν αυτής της χαράς και την στέρηση της σκέπης των αγίων είχαν, αλλά και άνθρωποι που δεν μπορούσαν να λύσουν ούτε τα κορδόνια τους ήταν!!!
      Όταν αγαπητέ τρελάρα βρεις την δύναμη της λογικής και φανερώσεις το όνομά σου, τότε έλα να μου μιλήσεις πάλι. Την επόμενη φορά που θα δω ανώνυμο σχόλιο, στο οποίο θα γράφονται φανταζύ ιστορίες, να είσαι σίγουρος που θα το διαγράψω. Δεν θα ανεχθώ πλέον τέτοιου είδους ξεπεσίματα στο μπλόγκ μου. Αντιλαβού;;;;

      Διαγραφή
    4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

      Μιλά ο Παπαδάτος για ξεπεσίματα. Αυτός που το μπλογκ του είναι ο ορισμός του ξεπεσμού. Ε αυτό απαιτεί θράσος απύθμενο ε; Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου;

      Εάν έτσι είστε οι «γνήσιοι», προτιμώ να μείνω... κάλπικος!

      Φιλιά στην οικογένεια ε;!

      Διαγραφή
  3. Εγώ ποτέ μου δεν λέω άλλα και μετά να αλλάζω τη θέση μου. Αν κι εσύ, έστω ανώνυμα, έλεγες την αλήθεια, τότε να ήσουν σίγουρος πως θα συμφωνούσα μαζί σου. Την αλήθεια ομως δεν την λες. Μάλιστα δεν απαντάς και σε ερωτήσεις ανθρώπων από την Λάρισα, που επί πολλάκις έχουν τεθεί. Αυτό που κάνεις ως ανώνυμος, είναι να κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις υπερασπιζόμενος έτσι τη ''σύνοδό'' σου ή την ''σύνοδο'' μετά της οποίας επιθυμείς ένωση. Γι' αυτό καλό θα ήταν πλέον να ρίξεις τη μάσκα και να μιλήσεις με πρόσωπο προς όλους εκείνους που διαβάζουν τις ανοησίες σου. Αν όμως θελήσεις για ακόμη μία φορά να απαντήσεις ανώνυμα, τότε από μόνος σου επιλέγεις τον χαρακτηρισμό ''άνανδρος και χωρίς ηθικά κότσια'' οπαδός ή φανατικός ακόλουθος της ''συνόδου'' του ''αρχιεπ/που''κ. Στεφάνου. Επομένως, αν όλα αυτά που εσύ ή όποιος άλλος λέτε τόσο καιρό ανώνυμα, ευσταθούν, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρίβετε τα ονόματά σας. Εκτός αν ντρέπεστε να υπερασπιστείτε δημοσίως την Ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Παπαδάτε,θα κάνετε μεγάλο λάθος να διαγράψετε τα σχόλια του αήθη κυρίου ανωνύμου.Αφηστε να βλεπουμε τον βοθρο τους,και το τι τους ποτιζουν και με τι τους θρεφουν οι συγκεκριμενοι οικογενειοκρατες.Βεβαιως,για την ταμπακιερα τιποτα.Για το που πηγαν τα χρηματα[οπως και για ετερα οικονομικα σκανδαλα,στα οποια ειναι μπλεγμενα τα ιδια προσωπα] και ποιος τα αρπαξε, εχει να μας πει τιποτα ο βοθροδης τυπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οικονομικα σκανδαλα στους γοχ;Μπραβο εξελιξεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανωνυμε,εσυ που μιλας για Κορυδαλλο και για Δαφνι,απο τα λεγομενα σου και τους χαρακτηρισμους σου,μαλλον εσυ εισαι για κατα κει.καλα σου λενε για βοθρωδη τυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε, να σου δώσω μία συμβουλή, αν θέλεις την δέχεσαι, αν θέλεις όχι: Γράφεις το ένα σχόλιο μετά το άλλο, προσποιούμενος ότι είσαι διαφορετικό πρόσωπο, όμως δεν μου φαίνεσαι και για πολύ έξυπνος διότι ο τρόπος γραφής σου σε προδίδει. Μετά τα σημεία στίξης, καλό θα ήταν να αφήνεις ένα μικρό κενούλι... Όχι για τίποτε άλλο, αλλά όλοι ξέρουμε και ποιος είσαι φίλε ανώνυμε «Χ» (το «Χ» μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, ήτοι «άγνωστος Χ» ή ακόμα και να σημαίνει το αρχικό κάποιου ονόματος) διότι η γραφή σου είναι χαρακτηριστική.

    Να θέλει ο ανώνυμος «Χ» να κρυφτεί και η γραφή να μην τον αφήνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΑΡΟ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΛΕΩ ΓΩ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 95, ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ... Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή