Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΚΗΡΥΚΟΥ


 ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΟΧ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΗΡΥΚΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΟΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΟΜΟΦΩΝΩ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΕΑ, ΙΔΡΥΘΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ 2005 ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑΝ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ", ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ (ΑΧΑΡΝΕΣ) ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ 1929 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ" (ΙΔΡΥΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΚΚΟΡΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ "ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ, ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΕΑ, ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ" (ΙΔΡΥΤΗΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΡΩΘΙΕΡΕΥΣ π. ΘΩΜΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΘΕΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ)

2 σχόλια:

  1. Δεν θα με εξέπληττε εάν σε λίγο καιρό, ακούσουμε ότι ο ναΐσκος του Αγίου Σπυρίδωνος στον Καρέα, μετονομάστηκε σε «Πάνσεπτο Μεγαλοπρεπές Πατριαρχικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, εντός του περιβόλου της Μεγάλης, Σταυροπηγιακής, Αυτοκρατορικής, Βασιλικής Μονής του Παντοκράτωρος-Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως», ο δε Δημητράκης Παπαδάτος να περιφέρεται και ως ο «άρχων πρωτοψάλτης» και «οφφικκιάλος» και «εκκλησιάρχης» και «επίτροπος» και «αναγνώστης» κλπ κλπ κλπ του ως άνω Πατριαρχικού ναού...

    Σοβαρότητα μηδέν! Κανονικός τραγέλαφος... Φταίνε όμως αυτοί που σε ανέχονται, δυστυχώς.

    Σεβασμιώτατε, αν διαβάζετε, μαζέψτε τον διότι Σας εκθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε, όταν θα βρείς το θάρρος να πεις όλα τα παραπάνω επώνυμα, τότε έλα να κάνεις υποδείξεις στον Σεβ/το. Και καλό θα ήταν επιτέλους να αναφέρεις το όνομά σου για να δούμε αν είσαι άνθρωπος που κάποιος μπορεί να σε λαμβάνει στα σοβαρά, ή απλά πρέπει να σου λέει μονίμως ΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή