Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ''αρχιεπ/πο'' ΚΑΙ ''ηγούμενο'' κ. ΣΤΕΦΑΝΟ...


Στη φωτογραφία δεξιά από τον Σεβ/το Γαλακτίων,
διακρίνεται ο Νεοημ/της ''αρχιμ/της'' 'π.'' Σεραφείμ
Δημητρίου!!!

 Με την δημοσίευση αυτή θα θέλαμε να μεταφέρουμε κάποια ερωτήματα Ορθοδόξων πιστών προς τον ''αρχιεπ/πο'' και ''ηγούμενο'' κ. Στέφανο Τσακίρογλου. 

 Πολλοί εκ των πιστών μας είπαν να ρωτήσουμε τον ''αρχιεπ/πο'' κ. Στέφανο:

''Όλοι σας γνώρισαν με μαύρα γένια και πλέον φτάσατε εις μίαν ηλικίαν όπου τα γένια σας ελευκάνθησαν και δια τούτο λάθη εις βάρος της Ορθοδοξίας δεν σας συγχωρούνται. Ποια, λοιπόν, αγαπητέ ''αρχιεπ/πε'' κ. Στέφανε είναι η θέση σας έναντι του Νέου Ημερολογίου; Ποια είναι η θέση η ιδική σας και της ''συνόδου'' σας έναντι των Φλωριναίων; Είναι σχισματικοί; Ναι ή όχι; Για το ζήτημα της δήθεν ''χειροθεσίας'' τι υποστηρίζετε σεις προσωπικά αλλά και γενικά η ''σύνοδός'' σας; Λίγα αλλά καλά ερωτήματα, των οποίων τις απαντήσεις οι πιστοί εναγωνίως αναμένουν.''

 Επαναλαμβάνω προς αποφυγή κάθε αρνητικού σχολίου από οποιονδήποτε κακοπροαίρετο ανώνυμο, πως ο τρόπος με τον οποίο τέθηκαν τα ερωτήματα προς τον ''αρχιεπ/πο'' και ''ηγούμενο'' κ. Στέφανο, είναι ακριβώς εκείνος που οι πιστοί μας ζήτησαν να καταγράψουμε. Επομένως μεταφέρουμε την φωνή των πιστών και ευχόμεθα να δοθεί πλέον μία λογική απάντηση εις τα ως άνω ερωτήματα.     
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου