Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΕΑ


 Την Κυριακή του Παραλύτου 2018 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Καρέα, τελέσθηκε θεία Λειτουργία. Την θ. Λειτουργία τέλεσε ο εκ Λιβάνου Πανοσ/τατος Ιερομ/χος π. Νεκτάριος.

 Αν και νέος εις την ηλικίαν, ο π. Νεκτάριος διακρίνεται για πολλά καλά. Για την αγάπη του προς την μοναχική ζωή, την υποδειγματική συνέπειά του έναντι των λειτουργικών Καθηκόντων του, τον διακαή πόθου του δια την Ορθοδοξία, αλλά και την πραότητα, ταπεινότητα και το ευγενές του χαρακτήρος του. Φιλακόλουθος και φιλομαθείς. Άριστος τεχνίτης του κεντητού. Κομποσκοίνια, καλογερικοί σκούφοι, αλλά και ζακέτες, είναι μερικά μόνο από τα άριστα εργόχειρά του. 

 Η διεύθυνση του <<ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ>> εύχεται εις τον Πανοσ/τατο Ιερομ/χο έτη πολλά εις το εις το σεπτόν Γεώργιον του Κυρίου, ίνα ευλογεί και αγιάζει εις Ελλάδα, Λίβανο, Κύπρο και αλλαχού της γης,  τον Ορθόδοξο Λαό του Θεού.








 Κατά την διάρκεια του ''Κοινωνικού'', ο αναγνώστης του ναού, Δημήτριος Παπαδάτος, ανέγνωσε σχετική με την Κυριακή ομιλία. Για όσους ενδιαφέρονται να ακούσουν την ομιλία, αυτή παρατίθεται ολόκληρη εις τον παρακάτω σύνδεσμο:  

https://www.youtube.com/watch?v=Nwi3lElql5k&feature=youtu.be


 Το εσπέρας του Σαββάτου, εψάλη υπό του αναγνώστου ο Εσπερινός της Κυριακής του Παραλύτου.



Δια χειρός π. Νεκταρίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου