Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Κάτω Ηλιουπόλεως Αθηνών από το 2005 έπαψε να έχει θεία χάρη. Κι αυτό γιατί; 

1. Διότι από τον Ναόν ΒΑΝΑΥΣΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ υπό της τότε ''Νικολαίτικης συνόδου'' ο επί 30 και πλέον έτη εφημέριος αυτού, π. Θωμάς Κοντογιάννης.

2. Διότι ο ναός ούτος τελεί υπό ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ από την εν έτει 2005 <<Νικολαίτικη σύνοδο>> σημερινή δε <<Στεφανίτικη>>.

3. Διότι η <<Στεφανίτικη σύνοδος>> από το 2003 κατόπιν και με πρόφαση την Καθ' όλα ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ Παραίτηση του Αρχιεπ/που Αθηνών Κυρού Ανδρέου, ξέφυγε από την σωστή γραμμή πλεύσης, δηλαδή από τα βήματα του Αγίου Πατρός Ματθαίου και πλέον αυτή επικοινωνεί με διάφορες αιρετικές Πλαιαοημερολογιτικές Ομάδες, όπως αυτή της <<συνόδου>> του Φλωριναίου ''αρχιεπ/που'' κ. Καλλινίκου, με επίσκοπον (και συγκεκριμένα τον κ. Κυπριανό) της οποίας εις Κύπρον επραγματοποίησε ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΝ.

4. Διότι τον ναόν διακρατούν ''Πνευματικοί Ταγοί'' οι οποίοι το 2005 εις την θέση του Αρχιεπισκόπου Κυρού Ανδρέου ανέδειξαν ως ''αρχιεπ/πον'', πολύ καλύτερον ως ψευδαρχιεπίσκοπον, τον Πρώην Πειραιώς κ. Νικόλαον, ο οποίος το 1976 δεν δίστασε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης να δηλώσει πως η Αποστολική του Διαδοχή έλκεται από τους Ρώσους της Διασποράς, αλλά και να συμπληρώσει λέγοντας πως με τις χειροτονίες που έπραξε ο άγιος Πατέρας, δημιούργησε μία δεύτερη δικιά του Παλαιοημερολογιτική Εκκλησία. Αποτέλεσμα αυτών των δηλώσεων ήταν η αθώωση του πρ. Πειραιώς με το γνωστό σε όλους << 54/76 ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ>>.

Οι παραπάνω λόγοι είναι οι ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΙ απ' όλους εκείνους που μπορούν να αναφερθούν, μιας και χάριν συντομίας δεν αναφέρουμε τις παράνομες χειροτονίες που εις τον εν λόγω ναό έχουν τελεσθεί και έχουν βαφεί και με αίμα. 

Δι' όλους αυτούς τους λόγους και με πραγματικό φόβο Θεού, αναφέρουμε πως η μόνη ενορία που σήμερα Ομολογεί και Ορθοτομεί τον λόγο της Αληθείας, είναι αυτή του ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΕΑ, αλλά και οι υπόλοιπες ενορίες οι οποίες τελούν υπό την πνευματικήν καθοδήγησιν του Σεβ/του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Κηρύκου, τοποτηρητού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Προέδρου της Απανταχού Γνησίας Ορθοδόξου Ιεράς Συνόδου. Εξού και ο λόγος δια τον οποίον οι ενορίες αυτές συνέχεια εκδιώκονται από την παραπάνω <<σύνοδο>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου