Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η 9/15-09-2007 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΙΩΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ''ΑΡΧΙΕΠ/ΠΟ'' κ. ΝΙΚΟΛΑΟ


 (Επειδή εμάς δεν μας αρέσουν ούτε τα ψέματα, ούτε και οι απατεωνιές, δι' αυτόν τον λόγο θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις μας για τις παρανομίες της ''συνόδου'' του τότε ''αρχιεπ/που'' κ. Νικολάου, μέσα από κείμενα της ιδίας εν λόγω ''συνόδου'', τα οποία κρίνονται ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ.
 Ιδού λοιπόν τι έγραφε στις 15.09.2007 σε επιστολή του προς τον ''αρχιεπ/πο'' κ. Νικόλαο ο Σεβ/τος κ. Γαλακτίων, σχετικά με τον δήθεν ''ορθόδοξο'' τρόπο κατά τον οποίον η σύνοδος αύτη εξέλεγε τους ''αρχιερείς'' της):


 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

 κ. Κάτσουρα, δεν ξέρω αν το βλέπετε, αλλά ο Σεβ/τος κ. Γαλακτίων αναφέρει και εσάς εις την επιστολή του, κατηγορόντας σας πως κατά την ''ψηφοφορία'' των ''αρχιερέων'' δεν βγαίνατε από την αίθουσα συνεδριάσεως. Μα ακόμη και οι ίδιοι οι Αρχιερείς σας να σας κατηγορούν... Επομένως τι άλλες αποδείξεις χρειάζονται ώστε ο οποιοσδήποτε να πεισθεί πως όλες σας οι πράξεις στρέφονται εναντίον της Εκκλησίας; Και επιπλέον αναρωτιέμαι πόσα άλλα θα μπορούσε να πει ο μακαριστός Σεβ/τος κ. Γαλακτίων, αν δεν είχε τον φόβο σας... Αυτό έχω να πω μόνο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου