Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ


ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ 
Ε Ν  Α Μ Α Ρ Τ Ι Α Ι Σ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ! !

 <<Διατί ο Θεός δεν φωτίζει τους ανθρώπους ώστε να διακρίνωσι μεταξύ καλού και κακού, όπως το μεν να ασπάζωνται, το δε να απωθώσιν>>; Ιδού ένστασις, την οποία προβάλλει συνήθως η αφροσύνη και επιπολαιότης.
 Ο Θεός εποίησεν παν ό, τι ποιήσαι προς το μεταδούναι την σωτήριον ταύτην γνώσιν εις τον αγαπητόν και πολυφίλητον Αυτού άνθρωπον. Έδωκε παιδαγωγικόν Νόμον, εξαπέστειλε Προφήτας, εγένετο ο ίδιος άνθρωπος, συνέστησεν Εκκλησίαν, αφήκεν Ευαγγέλιον, έδωκεν Αποστόλους και Διδασκάλους, και δι' όλων τούτων των μέσων ζητεί να μεταδώση τοις ανθρώποις την γνώσιν του αγαθού και κακού. Αλλ' ο άνθρωπος αποστατεί από του Θεού, απειθεί εις τον θειότατον νόμον Αυτού και δια τούτο πάσχει. Ο Θεός λέγει: <<Αν υπακούσης, ω άνθρωπε, εις την φωνήν μου, ουδέποτε θα πάθης κακόν>>.
 Οι πλείστοι όμως των ανθρώπων, αποστρέφουσι την ακοήν από της φωνής του Θεού και πείθονται εις την φωνήν του ανθρωποπλάνου Διαβόλου, όστις δια των μισαρών οργάνων του διαβάλλει τας θειοτάτας αληθείας και αποκαλεί Αυτάς μύθους, τα δε ψυχόλεθρα ψεύδη και τα ανυπόστατα και χιμαιρικά βροτοκτόνα και ψυχοφθόρα μυθεύματα αυτού αποκαλεί αληθείας και της επιστήμης αξιώματα.
 Πειθόμενοι δε οι άνθρωποι εις τας τοιαύτας φωνάς εξέρχονται της οδού του εαυτών προορισμού και πάσχουσιν άξια της αφροσύνης των, διότι απωθούσιν το Ευαγγέλιον το διδάσκων και λέγων ότι, υπάρχει Διάβολος και Δαίμονες, έργον έχοντες να αποπλανώσι και διαφθειρώσι την φύσιν του ανθρώπου, και ακούουσι τους παραλογισμούς των εσκοτισμένων... Και ούτως οι μωρότατοι, άγνοιαν έχοντες του καλού και του πονηρού και κακού, εμπίπτουσιν εις τας παγίδας του ωρυωμένου Λέοντος πονηροτάτου αντιδίκου ημών Διαβόλου. Ο δε Θεός τους εγκαταλείπει δια την κακοβουλίαν, πονηρίαν και κακίαν των, και πίπτωσιν εις αδόκιμον νουν και κρημνίζονται. Ουδέποτε δε εκζητούσιν οι άφρονες τον Θεόν ίνα ανεγείρη αυτούς. Θέλουσι και πίπτουσι. Δεν θέλουσιν δε να εγερθώσιν ουδέ εκζητούσι τον δυνάμενον εγείραι. Διο δικαίως παραδίδονται οι άφρονες και ασύνετοι παρά Θεού εις την εξουσίαν του αντιχρίστου Σατανά. Ώστε λοιπόν ουδείς ευ φρονών δικαιούται να λέγη ότι ο Θεός δεν φωτίζει τους ανθρώπους εις το να διακρίνωσι το καλόν και το κακόν. 

 Σχόλιο διαιριστού: Δυστυχώς όλα τα παραπάνω έχετε πάθει εσείς αγαπητοί ανώνυμοι. Ο Θεός βλέποντας την πονηρία της καρδιάς σας και τον ευθύ πλέον πόλεμο τον οποίο με τις παραπληροφορήσεις σας, τα ψευδή σχόλιά σας και τις ύβρεις σας κάνετε κατά της Εκκλησίας, σας έχει πλέον εγκαταλείψει. Εσείς όλοι που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία χρησιμοποιείτε την ''αλήθεια'' σας για να πολεμήσετε την πραγματική Αλήθεια. Εσείς που δεν αντέχετε στις αποκαλύψεις που γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται, γι' αυτό και τις αντικρούετε με ψευδεπίγραφα σχόλια, τα οποία φυσικά δεν μπορείτε να στηρίξετε με την παράθεση του ονόματός σας. Εσείς που επιθυμούσατε η Εκκλησία να έχει πλέον αφανισθεί και ο Θεός δεν σας έκανε το χατίρι αυτό και την κράτησε ζωντανή αλλά και ενεργούσα σημεία θαυμάσια κάτω από τον ύπουλο αυτό διωγμό της. Καθώς οι Χειροτονίες Ιερέων και Αρχιερέων, οι χειροθεσίες και τα Εγκαίνια Ναών, λαμβάνουν χώραν ακριβώς την στιγμήν εκείνη που εσείς προσπαθείτε με κάθε τρόπο να την αποδυναμώσετε. Όμως όσο και αν προσπαθείτε να τα βάλετε με την Εκκλησία και με τον ίδιο τον Θεό, <<εις μάτην>> κοπιάζετε. Διότι <<σκληρόν σοι προς κέντραν λακτίζειν>>. Γι' αυτό καλό θα είναι ή να συμμορφωθείτε με την αλήθεια και να γίνετε ένθερμοι οπαδοί και υποστηρικτές της, ή να πάψετε πλέον να την πολεμάτε. Καθώς όσο εσείς θα επιμένετε εις τον πόλεμον αυτής, τόσο εκείνη θα γίνεται πιο φανερή στον κόσμο ώστε εκείνος να μάθει πράγματα τα οποία μέχρι σήμερον αγνοούσε παντελώς. Κι εσείς δε το μόνο που θα επιτυγχάνετε δια του πολέμου σας, είναι να γίνεστε η πραγματική αιτία για την οποία η αλήθεια συνέχεια θα βγαίνει προς τα έξω!!!    

4 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και ευλογημένα! Να χαιρόμαστε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Χρυσόστομο!
    Ο Θεός να δώσει, κ. Παπαδάτο, να πορευθώμεν εις έναν κατά Χριστόν διάλογον και μίαν ευλογημένην Ένωσιν! Χρόνια πολλά!

    Υ.Γ. Ας μη ξεχνάμε το σημαντικότερο. Ο Θεσ/νίκης ομού μετά του Γέροντος Παχωμίου είναι οι δύο εναπομείναντες χειροτονημένοι προ του σχίσματος του 95' υπό της ενωμένης τότε Συνόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ ημών και του πρώην Θεσ/νίκης, ένα χρόνια πολλά είναι ανθρώπινο. Χρόνια πολλά λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας δω να ενώνεστε και με τον Θεσσαλονίκης και τι στον κόσμο! Πραγματικά! Θα είναι το τοπ του αιώνα! Εκτός από το παρδαλό κατσίκι, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρατήστε τα γέλια σας, αγαπητέ Ανώνυμε. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή