Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΙΕΡΕΩΣ

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ 
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ π. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΑ, ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 



  Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και κατάνυξη το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2019 εκ.ημ., ημέρα μνήμης του Αγίου Γερασίμου του εν Κεφαλληνία, εόρτασε τα σεπτά του ονομαστήρια ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογίας, Λαυρεωτικής και Αχαρνών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδίτης π. Γεράσιμος Κοσμάς. 
 Την θείαν Λειτουργίαν ο εορτάζων Ιερεύς ετέλεσεν εις τον Ιερόν Ναόν του Αγίου Νεκταρίου (παρεκκλήσιον του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης) εις Μπέρμιγχαμ Αγγλίας, βοηθούμενος υπό του νέου διακόνου π. Ματθαίου Homes. Ενώ παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβ/τοι Άγιοι Αρχιερείς, Μεσογαίας, Λαυρεωτικής και Αχαρνών κ. Κήρυκος, Κιτίου και Έξαρχος πάσης Κύπρου κ. Παρθένιος και Πατρών κ. Ευστάθιος καθώς και οι Ιερείς Πανοσ/τατος Ιερομ/χος π. Σωζόμενος Πολυβίου (εφημέριος του Ιερού Ναού), Πρωτοπρεσβύτερος π. Μιχαήλ Ιωάννου εκ Κύπρου και π. Ναθαναήλ εκ Ρουμανίας.


  
 Ο διαχειριστης του <<ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ>> εύχεται εις Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτην π. Γεράσιμο έτη πολλά και ευλογημένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου