Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΙΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΥΠΟΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ


ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ''ΣΤΕΦΑΝΙΤΕΣ'';

 Στο Blog ''ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE'' και στον σύνδεσμο που στη συνέχεια θα παραθέσουμε, υπάρχει δημοσίευση σχετικά με την επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας της Αιγύπτου στον ασθενούντα Νεοημερολογίτη Αρχιεπίσκοπο Σινά κ. Δαμιανό. Εμείς δημοσιεύουμε την είδηση αυτή προκειμένου όλοι να δουν πως ο Νεοημ/της αυτός Επίσκοπος και οι γύρω του, σέβονται απόλυτα τους Θείους και Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας και παρά το πρόβλημα υγείας του, κανείς δεν τον ώθησε σε παραίτηση. Ο κ. Δαμιανός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δέχεται επισκέψεις ως Αρχιεπίσκοπος και όχι ως ΠΡΩΗΝ Αρχιεπίσκοπος, όπως ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ έπραξαν το 2003 οι αυλικοί του Αρχιεπισκόπου κ. Ανδρέου, τον οποίο ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να παραιτηθεί για λόγους υγείας, και την ακριβώς επομένη ημέρα τον ταξίδεψαν σε ολόκληρη την Ελλάδα, φτάνοντας τον μέχρι και την Κύπρο προκειμένου ούτος να βοηθήσει εις την εκλογή του Αιρετικότατου πρώην Πειραιώς κ. Νικολάου ως <<Αρχιεπ/που>>, μάλλον δε ως Ψευδαρχιεπισκόπου. Και το χειρότερο όλων, αν και παραιτημένος ο Αρχιεπ/πος κ. Ανδρέας, εντούτοις μετατίθεται από τους γνωστούς αγνώστους εις την Προεδρία των Πατρών, προκειμένου έτσι να μπορεί να συμμετέχει στις ''συνόδους'' ώστε να ψηφίζει τα παράνομα σχέδια αυτών. 
 Ιδού ο σύνδεσμος που δείχνει τον  σεβασμό των Νεοημ/των προς τους Θείους και Ιερούς Κανόνες, κάτι που από το 2005 έχουν πάψει να κάνουν οι ''Επίσκοποι'' της ''συνόδου'' του σημερινού <<Αρχιεπ/που>> και συνάμα <<ηγουμένου>> κ. Στεφάνου Τσακίρογλου: 

''https://www.ekklisiaonline.gr/nea/ton-archiepiskopo-sina-episkefthike-sto-nosokomio-o-o-ypourgos-amynas-tis-egyptou/ ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου