Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ''ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΙΤΕΣ''

  Λίαν προσφάτως μάθαμε πως κάποιοι εκ της ''Στεφανίτικης Συνόδου'' διέδωσαν πως την ημέρα της εορτής του Μοναστηριακού Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης, εις το εορταστικό Συνοδικό Συλλείτουργο δεν ήταν παρόν ο Σεβ/τος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Αμφιλόχιος. Δυστυχώς όμως για εκείνους οι οποίοι διακαώς επιθυμούν την δημιουργία σχίσματος εις τους Κόλπους της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Σεβ/τος κ. Αμφιλόχιος όχι μόνο παρευρέθει και μάλιστα από το πρωί της προηγουμένης, αλλά εις τον Εσπερινό και εις την Θείαν Λειτουργίαν, φόρεσε και το εγκόλπιο του Σεβ/του κ. Κηρύκου. Επομένως, καλό θα ήταν πρωτού οι αγαπητοί  πρώην ''εν Χριστώ αδελφοί'' τολμήσουν να ξεστομίσουν τέτοιου είδους ανακρίβειες, να διασταυρώνουν καλύτερα τις πληροφορίες τους, ρίχνωντας καμία ματιά και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται τόσο στο συγκεκριμένο BLOG, όσο και ευρύτερα στο διαδίκτυο. Ας ανατρέξουν εις τα φωτογραφικά στιγμιότυπα τη ημέρας εκείνης τα οποία αναρτήσαμε ενταύθα και μετά ας βιαστούν να πουν ότι τρελό κατεβαίνει από τυο κεφάλι τους.
    Αγαπητοί Πρώην ''εν Χριστώ αδελφοί'', όσο και αν το επιθυμείτε, σχίσμα εις την πλευρά που μετά πολύ κόπου αλλά και με την βοήθεια του Θεού κράτησε ανόθευτη την καλή Ομολογία Πίστεως, δεν πρόκειται να γίνει. Και τούτο διότι ο Θεός φυλάει πολύ καλά την ποίμνη του από τους χειμαζομένους λύκους και από τις επιθυμίες του πονηρού. Καλό θα ήταν να κοιτάξετε τηςν δική σας πλευρά και να εξετάσετε μετά μεγάλης προσοχής, το γιατί ο Θεός παραχώρησες να συμβούν σε εσάς τόσες παρανομίες και ανήθικες προς την Εκκλησιαστική δεοντολογία πράξεις. Από εσάς αποχώρησε ''Επίσκοπος'' και εντάχθηκε εις την πλευρά των Φλωριναίων, τον οποίον μάλιστα τον ''εχειροτονήσατε'' κατόπιν της χειροδικείας που είχε προξενήσει. 
     Με αυτό το σχόλιο δεν επιθυμούν να αντιδικήσουμε με εσάς, απλά θέλουμε να αποκαταστήσουμε για ακόμη μία φορά την αλήθεια, προς όλους εκείνους που τυχόν πίστεψαν τα παραπάνω λόγια σας. Και να ξέρετε κάτι, εις τον απλό κόσμο υπάρχει ένα πολύ έξυπνο ρητό το οποίο εις την συγκεκριμένη περίπτωση σας ταιριάζει ''γάντι'', <<Μην καρφώνεστε δια των ίδιων των σκέψεών σας και πολύ πρισσότερο δια των αναληθών σχολίων σας>>.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου