Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ BLOG ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΣΩΤΗΡΙΑ''

 Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στο blog <<ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΣΩΤΗΡΙΑ>> ο θεολογικός σύμβουλος της Στεφανίτικης <<συνόδου>>  ανάρτησε ένα μικρό αφιέρωμα προς <<τιμήν>> και <<μνήμην>> του μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Ανδρέου. Το εν λόγω αφιέρωμα σκοπό του έχει να παραπλανήσει τον αναγνώστη, μιας και τα στοιχεία που παρατίθενται εις αυτό είναι ελλιπή. Αναφέρεται πως ο Αρχιεπίσκοπος ήταν Μητροπολίτης Πατρών και μετέπειτα εκλέχθηκε Αρχιεπίσκοπος, δεν αναφέρεται όμως πως λίγο καιρό πριν τη κοίμησή του, άνθρωποι από το δικό του περιβάλλον, τον ανάγκασαν να παραιτηθεί προκειμένου την ηγεσία της Εκκλησίας να την αναλάβει ο αιρετικός πρώην Πειραιώς κ. Νικόλαος, τον οποίον βάρυναν πλείστα όσα αδικήματα, παρανομίες και εκκρεμούσες εις βάρος του καταγγελίες, μόνο και μόνο για να χειροτονήσει επισκόπους, ανθρώπους που ο Αρχιεπίσκοπος κυρός Ανδρέας ποτέ δεν θα χειροτονούσε.Όπως επίσης δεν αναφέρεται και το γεγονός της υποβιβάσεώς του εις την Προεδρία των Πατρών, πράξη επίσης παράνομη. 

   Ειλικρινά κ. Κάτσουρα, πόσο κουτόχορτο νομίζετε ότι πλέον μπορείτε να ταΐσετε τον κόσμο; Λέτε πως τρέφατε αισθήματα αγάπης, σεβασμού και καλοσύνης προς το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Ανδρέου, πλην όμως μπορέσατε άνευ φόβου Θεού και ψυχικού σας βάρους να τον παραιτήσετε και να τον ωθήσετε να αναδείξει τον δήθεν <<διάδοχόν>> του και να συμμετέχει εις την τελετήν <<ενθρονίσεώς>> του, κατορθώνοντας έτσι τον παντελή εξευτελισμό και διασυρμό του!!!  



 ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ;;;
ΑΡΑΓΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΑΣ;;;

 Αγαπητοί αναγνώστες, μην παρασύρεσθε από τις σκόπιμες αυτές παραπλανητικές ενέργειες των ανθρώπων της Στεφανίτικης <<συνόδου>>. Οι άνθρωποι αυτοί και οι φαεινές τους ιδέες ήταν η ΜΟΝΗ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ που το 2005 επήλθε ένα ακόμη σχίσμα εις τους κόλπους της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Όσο δε δια τον κ. Κάτσουρα, άνθρωποι μεγαλύτεροι εμού τον έχουν ζήσει και ξέρουν πραγματικά ποιος είναι και το κατά πόσο θέλει το <<καλό>> της Εκκλησίας!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου