Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ... ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ !


Του Θεολόγου Χαρίλαου Σουραΐτη
Σε κάθε διαφήμιση προ'ι'όντων από τα ΜΜΕ αυτό που τονίζεται εμφατικώς εις τους επίδοξους καταναλωτές είναι να προσέχουν ιδιαιτέρως τις απομιμήσεις.
'Ομως ,παρά την συνεχή ενημέρωση ,τα << μα'ι'μού >> προ'ι'όντα έχουν κατακλύσει την αγορά και οι πωλητές τους εξαπατούν πολύ εύκολα τους καταναλωτές,ιδιαίτερα τώρα ,που η Ελλάς βιώνει μία πρωτοφανή οικονομική αφαίμαξη από τους αιώνιους εχθρούς της.
Η κιβδηλότητα αυτή δεν αφορά μόνο τα προ'ι'όντα,αλλά επεκτείνεται και στο πολιτικό,κοινωνικό,οικονομικό και θρησκευτικό φάσμα της χώρας.
Κάλπικοι πολιτικοί,τους οποίους ψηφίζει ο ελληνικός λαός για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά του και αυτοί εξυπηρετούν τα αλλότρια .
Κάλπικοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι,ιατροί,δικαστικοί,αστυνομικοί,στρατιωτικοί και πολλοί άλλοι,οι οποίοι έχουν κάνει δευτέρα φύση τους τον χρηματισμό .
Εκεί, όμως, που η ψευτιά, η δολιότητα και η υποκρισία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις είναι στους χώρους πολλών θρησκευτικών ομάδων - κοινοτήτων !
Δεσποτάδες,κληρικοί,ρασοφόροι και θεολόγοι ενδύονται τον μανδύα του Γνησίου Ορθοδόξου Χριστιανού και εξαπατούν εκατομμύρια των ανθρώπων .
Νεοημερολογίτες και παλαιοημερολογίτες συναγωνίζονται για το ποιός θα υπηρετήσει καλύτερα τον οικουμενισμό.
Οι νεοημερολογίτες,ενώ είναι καταδικασμένοι και αναθεματισμένοι από τις Πανορθόδοξες Συνόδους του 16ου αιώνος,αυτοπροβάλονται ως αυθεντίες περί την ορθόδοξον πίστιν,συμπαρασύροντας εις την απώλειαν όλους εκείνους που τους ακολουθούν.
Κάλπικοι και οι τόσοι παλαιοημερολογίτες .
Κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται και μία σύνοδος, όπου τα μέλη της αυτοπροσδιορίζονται ως Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και το μόνο το οποίο κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο του οικουμενισμού.

Αυτό συνέβη το 1937 με το γνωστό Φλωρινικό σχίσμα,αυτό το 1961 με τις γιαλαντζί χειροτονίες των ακακιακών στην Αμερική από έναν νεοημερολογίτη και έναν παλαιοημερολογίτη,το ίδιο πάλι το 1995 από πρώην αδελφούς οι οποίοι ,αφού κατεπάτησαν όλους τους δογματικούς όρους και τις αποφάνσεις της Ζ' Οικουμενικής Συνόδου ,κατεστάθησαν αιρετικοί και σχισματικοί.
Τα ίδια συνέβησαν και το 2003,όταν συγκεκριμένα πρόσωπα,για ρουσφετολογικούς και όχι μόνο λόγους,εξανάγκασαν σε παραίτηση τον τότε Αρχιεπίσκοπο Ανδρέα,μη διστάζοντας να επιβάλλουν για αρχιεπίσκοπο τον πλέον ακατάλληλο γι' αυτήν την θέση ,αυτόν που έφερε την βλασφημία του Απαλλακτικού Βουλεύματος και των αιρετικών φρονημάτων για τις άγιες εικόνες,Νικόλαο Μεσσιακάρη

Κάλπικοι και ψεύτικοι,λοιπόν,όλοι αυτοί και όχι Γνήσιοι.
Απομακρυνθείτε το συντομότερο δυνατό απ΄όλους αυτούς και αφού ψάξετε,ερευνήσετε και αποδεχθείτε τα όσα η Εκκλησία του Χριστού κελεύει ,ενταχθείτε σ' Αυτήν,ώστε να γίνετε μέτοχοι ζωής αιωνίου.

Αμήν γένοιτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου