Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ Γ.Ο.Χ. ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΚΗΡΥΚΟΥ


Από: ''Επίσκοπος Κήρυκος Εκκλησίας Κατακομβών''

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

1) Σε μια γυναίκα που απελπισμένη έγραψε σε μήνυμα της οτι δεν βρίσκει Εκκλησια να εκκλησιαστει γιατί όλες οι Εκκλησιες ειναι κλειστές και εκει που πηγε ο πνευματικος της είπε ότι φοβάται να ανοιξη τον ναο, διοτι θα πλήρωση πρόστιμο, της απηντησα ως εξής: "Οι ναοι μπορεί να είναι κλειστοι, η Εκκλησια ομως του Χριστου, η "Μια Αγια Καθολική και Αποστολικη Εκκλησια" δεν κλείνει ποτε, έχει πάντοτε ανοικτες τις θυρες, απ οπου ακούγεται η προσκλησις του Χριστου, το "Δευτε προς με παντες οι κοπιοντες και πεφορτισμενοι καγω αναπαυσω υμας".
2) Ο κ. Χαριλαος Καραγεωργιου εις μιαν αναρτησιν σχετικην με τήν προτροπην του Αγιου Γερμανου πρός Κυπρίους νά μη πηγαινουν στις Εκκλησιες εκεινες που υπέπεσαν στη Λατινικην υποταγην, εγραψεν ορθως οτι: "Η Λατινική υποταγή υπάρχει και σήμερα, με την υποταγή των Χριστιανών στην παναίρεση του οικουμενισμού, (στην θρησκεία του αντιχρίστου), που την επέβαλε στον ορθόδοξο κόσμο το 1924, διά του νέου ημερολογίου η Μητρόπολη των Αθηνών, (η ψευδοπροφήτισσα Ιεζάβελ). (Αποκ.β΄18 = 29).
3) Καί ενα ακόμη σχολιο: "Μακάρι όλοι οι Χριστιανοί να βρουν τον δρόμο για την Μία Αγία καθολική και Αποστολική Εκκλησία. Και να πραγματοποιηθεί η αναλαμπή της Ορθοδοξίας όπως αναφέρεται στις Γραφές . Μακάριοι θα είναι οι άνθρωποι που θα το ζήσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου