Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΚΑΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ


 

  <<Ο κόσμος>>, όστις <<όλος εν τω πονηρώ κείται>> 1, προπαγανδίζει ότι το <<χάραγμα>> 2 ή <<σφραγίς>> 3 του αντιχρίστου <<χξς' (666)>> 2 , είναι δήθεν καλόν και χρήσιμον. Και η αλήθεια αποκαλύπτει και αποδεικνύει, ότι τούτο είναι κακόν και κάκιον και κάκιστον>>! Διατί;
 Διότι είναι απάνθρωπον, ως προφητεύεται δια των Αγίων και επαληθεύεται δια των γεγονότων. Προλέγεται ότι ο εχθρός θα δώση εις τους απροσέκτους <<χάραγμα>> 2 , <<ίνα μή τις τον Τίμιον Σταυρόν ποιήση εν τω μετώπω τη δεξιά αυτού χειρί>> 3 , καθ' ότι δια του σφραγίσματος τούτου <<δέδεται (έχει δεθή) αυτού η χείρ>> και δεν έχει <<εξουσίαν>> 3 να κάμνη τον σταυρόν του προς θείαν βοήθειαν. Δηλαδή, χάνει την προσωπικήν του αυτοκυριαρχίαν, ως γίνεται ήδη και σήμερον.

  Προ ετών π.χ. μετέβη εις το Άγιον Όρος εις ξένος, ο οποίος δεν ηδύνατο να κάμνη τον Σταυρόν του. Και ότε εις Ηγούμενος μοναστηρίου εξήτασε την υπόθεσιν, ευρέθη ότι ο επισκέπτης είχε σφραγισθή εις την δεξιάν χείρα δια του αντιχρίστου χαράγματος 4. Νέος πάλιν εκ Κρήτης, ο οποίος είχε ξενητευθή και μετά τινα έτη επέστρεψεν εις την πατρίδα και εις τινα εορτήν εκκλησιάσθη μετά των οικείων του, έπαθε το εξής. Όταν προσήλθε να κοινωνήση των Αχράντων Μυστηρίων, δεν ηδύνατο να προσεγγίση το Άγιον Ποτήριον. Τότε ο Ιερεύς, αντιληφθείς την δυσκολίαν του, του είπε να μείνη τελευταίος. Και ότε εξήτασε την περίπτωσιν, απεκαλύφθη ότι εις το εξωτερικόν είχε σφραγισθή δια του αντιχρίστου χαράγματος 4. Προσέτι, είναι γνωσταί αι εν Ελλάδι τηλεοπτικαί εκπομπαί περί του τελευταίου πολέμου κατά της Νοτιοσλαυίας, δια των οποίων προεβλήθη και η εξής σκηνή. Μωαμεθανοί εσφραγίζοντο δια τινος σχετικής συσκευής, και παρευθύς ούτοι επετίθεντο κατά των Ορθοδόξων Σέρβων ως μανιακοί, και το αληθές δαιμονισμένοι 3. Ταύτα τα των αντιχρίστων απάνθρωπα κακουργήματα! Και άλλος Χριστιανός σφραγισθείς δια του εν λόγω χαράγματος, ενώ επρόκειτο να μεταβή εις χαρισματούχον Ορθόδοξον Ιερέα προς θείαν βοήθειαν, επολεμήθη υπό του Διαβόλου δια λογισμών απελπισίας, και απολέσας την υπομονήν του ηυτοκτόνησε!

  Προσέτι, το σφράγισμα τούτο είναι κάκιον, ήτοι χειρότερον επειδή είναι και παράνομον. Και κατά τον πολιτειακόν ή πολιτικόν νόμον των ανθρώπων και κατά τον αποκεκαλυμμένον θείον νόμον. Διότι και ο βασικός ελληνικός νόμος <<το Σύνταγμα της Ελλάδος>> 5 εντέλλεται την τήρησιν των Ιερών Κανόνων της Ορθοδοξίας <<απαρασαλεύτως>> 5. Αλλά Κανών λέγεται και η θεία εντολή των Αγίων Γραφών 6, και κατά το π.χ. <<όσοι τω κανόνι τούτω στοιχήσουσιν...>> 6 του Αποστόλου. Ούτως, εντολή Θεού είναι και το πας άνθρωπος να μη λάβη το σφράγισμα 3 του σατανικού χαράγματος 2 του αντιχρίστου συμβόλου <<666>> 2, καθ' ότι και παράνομον, και δι΄αυτού παράνομοι γίνονται και αποδεικνύονται οι λαμβάνοντες και οι δίδοντες αυτό.

  Επι πλέον, και κάκιστον, ήτοι πάρα πολύ κακόν, είναι το φευκτέον τούτο σγράγισμα. Όχι μόνον δια τας επί γης απανθρώπους συνεπείας του, αλλά και επειδή είναι αιωνίως κολάσιμον! Ένεκεν τούτου, ο φιλάνθρωπος Θεός προειδοποιεί τους ανθρώπους προς σωτηρίαν δια του παγκοσμίου κατακλυσμού και πνιγμού των αμετανοήτων ανθρώπων, όταν ο Προφήτης Νώε ήτο <<ετών εξακοσίων (600)>> 7. Επίσης, και δια της ασεβούς ανθρωπολατρικής εικόνος του Ναβουχοδονόσορος, της οποίας ήσαν <<ύψος αυτής πήχεων εξήκοντα (60) εύρος αυτής πήχεων εξ (6)>> 8, όπερ αριθμητόν σύνολον ο αριθμός του αντιχρίστου <<666>> 2. Προσέτι, προειδοποιεί λέγων δια του Αγγέλου της Αποκαλύψεως, <<ει τις >>2 <<λαμβάνει το χάραγμα>>2 θα τιμωρηθή δια των αποκαλυπτικών πληγών της θείας <<οργής>> 2. Και μετά θάνατον <<βασανισθήσεται εν πυρί και θείω>> <<εις αιώνας αιώνων>>. Δια ταύτα, <<ουαί, ουαί, ουαί>> εις τους λαμβάνοντας το αντίχριστον <<χάραγμα>> 2, έστω  και μόνον δια <<του αριθμού του ονόματος>>2 του Αντιχρίστου! Αντιθέτως, <<δόξα>> <<και τιμή και ειρήνη>> εις αιώνιον μακαριότητα εις τους αρνουμένους το ολέθριον τούτο σφράγισμα με διάθεσιν Μάρτυρος, ήτοι <<άχρι τέλους>>2, <<μέχρις αίματος>>9 και <<άχρι θανάτου>>2 μαρτυρίου. Διότι λέγει ο φιλάνθρωπος Σωτήρ Κύριος Ιησούς Χριστός ο Θεός: <<Γίνου πιστός άχρι θανάτου και δώσω σοι τον στέφανον της ζωής>>2 της αιωνίου.

 Αθήναι, Σεπτέμβριος 2006
<<ΦΩΝΗ ΠΑΤΕΡΩΝ>>

1. Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου Α', ε', 19 - 12 <<Αποκάλυψις Ιησού Χριστού του Θεού, ιγ', 11-18, ιδ' 9-12, ή 13, β', 26,10 - 3. Αγίου Ιππολύτου Ρώμης, ΒΕΠΕΣ, 6, 287. - 4. Πληροφορίαι αυτοπτών μαρτύρων. - 5. <<Το Σύνταγμα της Ελλάδος>>, 9.6.1975, άρθρον 3, - 6. Αποστόλου Παύλου, Γαλάτ. στ', 16. - 7. <<Γένεσις>> Π.Δ. ζ', 6. -8. Προφήτου Δανιήλ, γ'. 1-7. -9. ΑΠοστόλου Παύλου, Ρωμ. β'. 10. Εβρ. ιβ', 4. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου