Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..


 Πριν λίγο, ο Σεβ/τος Μητροπολίτης Μερκίας και Βρεττανικών Νήσων κ. Σωζόμενος, στην ομάδα του Facebook <<Ενορία Οσίας Ξένης Λεμεσού>>, δημοσίευσε την παρακάτω επιστολή με τα εξής σχόλια:
  
''Για να γνωρίζουμε λίγη ιστορία!
 Η πιο κάτω επιστολή είναι από τον <<Αμαθούντος>> Λάζαρον, τον υποτιθέμενον συνεπίσκοπον του π. Σεβαστιανού και μέλος της <<Ιεράς Συνόδου>> της Κύπρου προς την Σύνοδον της Ελλάδος του Νικολάου. Εδώ και πολλά χρόνια ο π. Λάζαρος (<<Αμαθούντος>>) δεν ζει στην Κύπρο, διότι όπως λέει και ο ίδιος, ποτέ δεν υπήρξε ποίμνιο για αυτόν. Θα ακολουθήσουν περισσότερα έγγραφα.''

 Απλά την στιγμή αυτή και προς αποφυγή της όποιας παρεξηγήσεως αναφέρω πως η ταπεινότητά μου ( ο διαχειριστής του Blog) έλαβα την απαραίτητη ευλογία προκειμένου να δημοσιεύσω την επιστολή:     








1 σχόλιο:

  1. Η παραπάνω επιστολή αποτελεί την δεύτερη περίπτωση ''επισκόπου'' της ''συνόδου'' του ''Αρχ/που'' κ. Στεφάνου που ενώ βρίσκεται εντός αυτής βγαίνει και καταγγέλει τις διάφορες παρανομίες που λάμβάνουν χώρα εντός αυτής. Η πρώτη ήταν εκείνη του ''Σεβ/του'' Διαυλείας (ή ''Θηβών'') κ. Ανδρέα. Τότε που διαφωνόντας εκείνος με την κίνηση της τότε ''Συνόδου'' του κ. Νικολάου να πάει στο δικαστήριο τον Σεβ/το Κήρυκο, εκείνος είχε στείλει επιστολή στον Σύνδεσμο με την οποία φανέρωνε τις τότε παρανομίες και δήλωνε την παραίτησή του από την θέση του Αντιπροέδρου. Και τελικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τολμούν και μιλάνε για τις παρανομίες της ''συνόδου'' αυτής,τελικά για κάποιον λόγω συνεχίζουν να παραμένουν εις αυτήν και δεν κάνουν το μεγάλο βήμα για τον εν Αγάπη και Αληθεία διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή