Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ''ΚΥΝΗΓΑΝΕ'' ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ... ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ!!!


2 ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝ ΚΥΠΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
ΤΗΣ <<ΣΥΝΟΔΟΥ>> ΤΟΥ <<ΑΡΧΠ/ΠΟΥ>>
κ.κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ!!!

 Πριν λίγο, για δεύτερη φορά σήμερα, ο αγωνιστής Σεβ/τος Μητροπολίτης Μερκίας και Βρεττανικών Νήσων κ.κ. Σωζόμενος, δημοσίευσε στην ομάδα του Facebook <<Ενορία Οσίας Ξένης Λεμεσού>>, άλλες δύο επιστολές, κατά τις οποίες γίνονται ευρέως γνωστές οι εν Κύπρω Παρανομίες της <<Συνόδου>> του <<Αρχπ/που>> κ. Στεφάνου. Και για να μην χρησιμοποιώ δικά μου λόγια, παραθέττω επακριβώς τις αναρτήσεις του ιδίου του Σεβ/του κ. Σωζομένου:

2η Ανάρτηση:

''Όταν ο π. Σεβαστιανός προσπάθησε να χειροτονήσει τον αδελφότεκτο (ανιψιό) του επίσκοπο σε ηλικία 25 ετών. Πιο κάτω είναι η επιστολή του <<συνεπισκόπου>> του (<<Αμαθούντος>> Λαζάρου)''




3η Ανάρτηση:

  '' Η πιο κάτω επιστολή του <<Αμαθούντος>> Λαζάρου, αποκαλύπτει ότι ο π. Σεβαστιανός παρανόμως χειροτόνησε τον κατά σάρκα αδελφό του, διότι υπήρχε κόλλημα, δηλαδή απαγορευόταν κατά τους Ιερούς Κανόνες να γίνει τέτοια χειροτονία. Ο ίδιος ο <<συνεπίσκοπος>> του π. Σεβαστιανού τα λέει! ''




 Σχόλια διαχειριστού!

  Πρώτον. Πραγματικά είναι κανείς να βυθίζεται σε σκέψεις για όλα αυτά που συμβαίνουν εντός της <<συνόδου>> του <<Αρχπ/που>> κ. Στεφάνου!!! Και, Δεύτερον. Όσο υπομονή λόγω καλής θέλησης και αν κάνει κανείς κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που η αλήθεια αποκαλύπτεται, διότι ως γνωστόν:  <<Κι αν εμείς σιγήσουμε, οι λίθοι κεκράξουσι>>!!! Πάντως ως διαχειριστής του Blog δηλώνω πως αυτό θα τίθεται πάντοτε στις υπηρεσίες της Μητρός ημών Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας προκειμένου η αλήθεια να μην σταματήσει να λέγεται, έστω και υπό διωγμόν!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου