Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΑΨΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ''

Του Μητροπολίτου Γ.Ο.Χ. Μεσογαίας κ. ΚΗΡΥΚΟΥ

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΗΡΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΝ ΕΙΣΟΔΟΝ ΤΟΥ ΕΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ… ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝ ΑΧΑΡΝΑΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΙΕΡΟΝ ΝΑΟΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΕΤΩΝ "ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ (ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ) ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΙΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΚΑΙΝΟΤΟΜΗΤΟΝ ΓΝΗΣΙΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΝΙΑΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΗΓΕΡΘΗ.



ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΣΥΝΟΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΒΟΥΝΤΟ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΜΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΚ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ) ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΝ ΕΙΣΟΔΟΝ ΤΟΥ ΕΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" ΕΙΠΑ: "ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ", ΚΑΙ ΕΨΑΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ "ΩΣ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ, ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΩΝ ΙΑΤΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΕ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΕ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΧΡΙΣΤΩ ΤΩ ΘΕΩ ΣΩΘΗΝΑΙ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΗΜΩΝ"… ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΗΡΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΩΣ)… .ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 1995, 2005 ΚΑΙ 2015) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙΣΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.

2 σχόλια:

  1. Ο Παλαιοημερολογιτικος οικουμενισμος σε μια φωτογραφία, οι καθηρημενοι και αφορισμενοι από την εκκλησία του Χριστού πρώην Επίσκοποι έκαναν μια ψευτοσυνοδο για να ικανοποιησουν τον πληγωμένο εγωισμό τους.Αλλά μόνο για λύπηση είναι να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους σε τέτοια κατάντια.Ενωθηκαν λένε...Μα πως έγινε αυτο; Αφού ο ένας για τον άλλον ήταν εκτός εκκλησίας μέχρι πρωτινος,ποιος είπε το μετανοω και πως αποδεικνύεται αυτο;Πως δέχτηκε ο Ευστάθιος τον Κηρυκο ο οποίος δεν δέχεται τον Αρχιεπίσκοπο Νικόλαο; Πως δέχεται ο Κηρυκος τον Ευστάθιο που μνημονεύει τον Αρχιεπίσκοπο Νικόλαο;Έχουν δημιουργήσει αυτά τα περιλυπα ατομα μια εκκλησιαστικη ανωμαλία που εκτός των άλλων γίνεται και αντικείμενο χλευασμου για τους ΓΟΧ.Ομως ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν τα απορθητα κάστρα της Γνησίας Ορθοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο όντως παλαιοημερολογιτικός οικουμενισμός που υπάρχει στον Ελλαδικό χώρο, συμφωνώ απόλυτα πως φανερώνεται από την παραπάνω φωτογραφία. Διότι εις αυτήν φαίνεται ολοφάνερα πως η ομάδα του ''αρχιεπισκόπου'' και ''ηγουμένου'' κ. Στεφάνου Τσακίρογλου έχει κάνει κατάληψη στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο ''Άγιος Γεώργιος'' Περιστερίου. Ένα Πνευματικό Κέντρο πραγματικό στολίδι για την Ορθοδοξία, όταν εις αυτό γινόντουσαν Ορθόδοξες συγκεντρώσεις και Ιεραρχίες και σήμερα γίνονται μεθοδεύσεις για την εξυπηρέτηση του ως άνω οικουμενισμού. Οι Σε/τοι Μητροπολίτες που στέκονται έξω από τις κλειστές πόρτες, ούτε Καθηρημένοι είναι ούτε αφορισμένοι. Και τούτο διότι οι σχετικές ''αποφάσεις'' που έχουν κυκλοφορήσει από την ''Στεφανίτικη σύνοδο'' δεν έχουν ούτε μία υπογραφή από τους μητροπολίτες που ''αποφάσισαν'' την ''καθαίρεση'' και τον ''αφορισμό'', ούτε όμως και από τον πρόεδρο του τότε Καϊαφικού συνεδρίου ματαιότητος, των παρανομούντων αρχιερέων, πρώην μητροπολίτου Πειραιώς και δήθεν ''αρχιεπισκόπου'' Αθηνών κ. Νικολάου. Η απάντηση στο ερώτημα πως έγινε η ένωση μεταξύ του Σεβ/του Κηρύκου και του Σεβ/του Ευσταθίου, υπάρχει καταγεγραμμένη εις τον Ορθόδοξο Τόμο Ενώσεως και ο καθείς μπορεί να την βρει πολύ εύκολα. Τα δε υπόλοιπα λόγια του παραπάνω σχολιαστή τα προσπερνάω διότι αποτελούν καθαρές ύβρεις προς το σεπτό πρόσωπο των δύο Ορθοδόξων Μητροπολιτών, Σεβ/του Κηρύκου και Σεβ/του Ευσταθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή