Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ 
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ κ. ΠΑΧΩΜΙΟΥ



 Με την επιβαλλόμενη εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Εξαμιλίων Κορινθίας η μνήμη του αγίου Παχωμίου του Μεγάλου, του οποίου το όνομα φέρει ο πολιός Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Παχώμιος. 

 Φέτος, τα ονομαστήρια του Σεβ/του, συνέπεσαν με την εορτή του αγίου Πνεύματος, εις το οποίον είναι αφιερωμένο  το Καθολικό της Ιεράς Μονής, την οποία με πραγματικό μόχθο ψυχής και σώματος ανήγειρε ο πολιός Ιεράρχης.

 Η διεύθυνση του <<ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ>> εύχεται έτη πολλά εις τον εορτάζοντα Ιεράρχη.
  

3 σχόλια:

  1. Απατεώνες ή καραγκιόζηδες;

    Βρέ παλληκάρια, τρελλαθήκατε ἤ θέλετε να μας τρελλάνετε όλους; Από πότε ο Γέροντας Παχώμιος έγινε για σας Σεβασμιώτατος Αργολίδος κ. Παχώμιος; Εσείς δεν είσαστε που τον καθαιρέσατε και αναθεματίσατε ως οικουμενιστή και βλάσφημο; Έχουμε τα κείμενά σας από το διαδίκτυο. Είναι ακόμα δημοσιευμένα! Μήπως ξεχάσατε ότι ο Παχώμιος έχει καθαιρέσει τον Κήρυκο και ποτέ δεν πήρε πίσω αυτή την υπογραφή του; Το ότι τον αποκαλείτε Σεβασμιώτατο Αργολίδος σημαίνει ὁτι δέχεσθε και την υπογραφή του που σας καθαιρεί και θεωρεί κακόδοξο και σχισματικό τον Κήρυκο! Ή μήπως μας κρύβετε κάτι, όπως κάνουν οι Μασώνοι; Αν δεν ξεκαθαρίσετε τη θέση σας τότε λέτε ψέμματα και κάνετε απάτες. Διαλέξτε ή μας κρύβετε, δηλαδή ότι έχετε ενωθεί κρυφά άρα στο σκοτάδι, ή είστε καταγκιόζηδες και κοροϊδεύετε στήν ψύχρα τον κόσμο. Τον Θεό όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ ' αρχήν ο Σεβ/τος Παχώμιος και ο Σεβ/τος Ευστάθιος έχουν ''καθαιρεθεί'' από την ''σύνοδο'' του ''αρχ/που'' κ. Στεφάνου. Αυτό δεν το ξέρετε; Και ''καθαιρέθηκαν'' γιατί διαμαρτυρήθηκαν για την ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ της Κύπρου, αλλά και για τις παρανομίες που έβλεπαν πως υπήρχαν στη ''σύνοδό'' τους. Και όσο για την δήθεν ''καθαίρεση'' του Σεβ/του Παχωμίου εις βάρος του Σεβ/του Κηρύκου, θα πρέπει να σας θυμίσω πως η ψεύτικη ''απόφαση καθαιρέσεως'' δεν είχε υπογραφή από κανέναν, ούτε και από τον Σεβ/το Παχώμιο. Και αν θέλετε μπορώ και να την παρουσιάσω. Επομένως ποια ''υπογραφή'' να πάρει πίσω ο Σεβ/τος Παχώμιος; Να είστε σίγουρος, όποιος και αν είστε, πως εμείς ποτέ δεν κοροϊδέψαμε κανέναν, εμείς δεν είμαστε ''Στεφανίτες'' που κυκλοφορούμε ανυπόγραφες ''καθαιρέσεις'' και ''αφορισμούς''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μακαριστος Γαλακτιων δεν ειχε υπογραψει την "καθαιρεση" του Κηρυκου. Ουτε το "αφορισμο".
    Ουτε ο Ταρασιος την "καθαιρεση", "αφορισμο" του Κηρυκου. Ουτε την "καθαιρεση" του Παχωμιου.
    Ουτε ο θηβων και κοζανης Ανδρεας εχει υπογραψει το 'αφορισμο' του Κηρυκου.
    Γιατι 'vag al' (Βαγγελης Αλεβιζος) ασχολεισαι με τον Σεβ. Παχωμιο και Ευσταθιο? Δεν βλεπεις οτι οι 'αρχιερεις' σου, δεν εχουν υπογραψει κειμενα που λες εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή