Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΘΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΙΟΥ Γ.Ο.Χ. ΚΥΠΡΟΥ 2018



ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΠΑΤΡΩΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΙΟΥ

 Με τη βοήθεια του Θεού, ακόμα μία κατασκηνωτική περίοδος πλησιάζει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος διοργανώνονται οι θερινές κατασκηνώσεις στο Ξενοδοχείο Τρόοδος, στην πλατεία Τροόδους.

 Καλούμε, λοιπόν, τους μαθητές και τις μαθήτριες των ενοριών μας να συμμετέχουν στις κατασκηνώσεις της Εκκλησίας μας, που στόχο έχουν την πνευματική και ηθική αγωγή στην Ορθόδοξη Χριστιανική μας Πίστη. Η πενθήμερη κατασκήνωση δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες και εφόδια, χρήσιμα για την ορθόδοξη πνευματική τους πορεία, που ίσως δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν από άλλους χώρους. Εξάλλου, η εμπειρία μας διδάσκει ότι μία εβδομάδα στην κατασκήνωση ισοδυναμεί με έναν ολόκληρο χρόνο στο κατηχητικό. Έτσι, το πρόγραμμα της κατασκήνωσης περιλαμβάνει προσευχή, κατήχηση, αθλοπαιδιές, πεζοπορία, επισκέψεις, δημιουργικές απασχολήσεις και διάφορες ελεύθερες δραστηριότητες. 

 Η φετινή κατασκηνωτική περίοδος θα πραγματοποιηθεί την περίοδο  από την Κυριακή 2/7/2018 μέχρι την Παρασκευή 7/7/2018 Εκκλ. Ημερ. (15/7/2018-20/7/2018 Νέο Ημερ.). Έχουν γίνει διευθετήσεις με το Ξενοδοχείο Τρόοδος, ώστε να παραμείνουν τα παιδιά για έξι μέρες (πέντε βράδια) και το κόστος της συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 175ε, στο οποίο περιλαμβάνεται διαμονή και πλήρης διατροφή για όλες τις μέρες. Τα παιδιά χρειάζεται να πάρουν μαζί τους μόνο τα ρούχα και τα προσωπικά τους είδη. Διευθετήθηκε όπως τα κορίτσια θα διαμείνουν σε διαφορετικό όροφο από τα αγόρια. Ευπρόσδεκτοι είναι ακόμη και όσοι ενήλικες επιθυμούν να συμμετέχουν, των οποίων η διαμονή, με πλήρη διατροφή, ανέρχεται στα 200ε το άτομο.

 Για περισσότερες διευκρινίσεις ή τυχόν απορίες μπορείτε να αποταθείτε στον υπεύθυνο ιερέα των κατασκηνώσεων πατήρ Μιχαήλ Ιωάννου. Αιτήσεις γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι την Κυριακή 18/6/2018 Εκκλ. Ημερ. (1/7/2018 Νέο Ημερ.) για να κρατηθούν έγκαιρα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο. Οι αιτήσεις μπορούν να παραδοθούν στους επιτρόπους των Ιερών Ναών ή στα γραφεία της Μητροπόλεως ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου. Οι αιτήσεις θα εγκρίνονται με σειρά προτεραιότητας και θα ενημερωθείτε ανάλογα. 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου Γ.Ο.Χ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου