Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ (COVID -19)

 

 


 Τα εμβολια για τον κορονοιο πρεπει να τα αποφυγουμε, όπως ο διάβολος το λιβάνι.... Εκτος του ότι αλλάζουν το θεοσδοτο DNA , εκτός του οτι περιέχουν ένα σωρό βλαβερά ιόντα όπως Αλουμινιο, Βάριο και Μόλυβδο είναι και για τη σωτηρία της ψυχής επικίνδυνα καθώς περιέχουν το προφητευμενο από την Ιερά Αποκάλυψη chip ..... "και ποιεί πάντας μικρούς (παιδιά στα νήπια, στο δημοτικό και στο γυμνάσιο) και μεγάλους (ενήλικες), δούλους (δημοσιους υπαλλήλους ) και ελεύθερους (ιδιωτικούς υπαλλήλους) κλπ. κλπ. Η λήψη του chip ενδοφλεβίως ενυπόγραφα και με συγκατάθεση του ίδιου είναι η απαρχή της διαγραφής αυτής της ψυχής από το Βιβλίο της Ζωής που περιγράφει ο Ιωάννης .... Το chip στο δεξί χέρι η στο μέτωπο είναι απλώς η επισφράγιση του Μυστηρίου της Ανομίας....

5 σχόλια:

  1. Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να περιέχει οτιδήποτε βλαβερό για την υγεία και την ελευθερία του ανθρώπου, μα είναι βέβαιο ότι δεν περιέχει το χάραγμα του αντιχρίστου. Για τον λόγο αυτό, οι χριστιανοί που θα αρνηθούν να κάνουν αυτό το εμβόλιο ας μη νομίσουν ότι θα έχουν αποφύγει το χάραγμα του αντιχρίστου, διότι το χάραγμα του θηρίου δεν έχει καμία σχέση με τον γραμμικό κώδικα barcode, με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και με τα διάφορα chips. Το χάραγμα του αντιχρίστου έχει σχέση με την αποθέωση της ύλης, του πλούτου και του κέρδους από τον άνθρωπο
    και είναι χάραγμα φιλοσοφικό, ιδεολογικό και πολιτικό. Είναι χάραγμα που επιρρεάζει το μυαλό, την καρδιά και την ζωή των ανθρώπων και ο προφητικός λόγος το συμβολίζει με χάραγμα << επί της χειρός της δεξιάς >> ή με χάραγμα << επί των μετώπων των ανθρώπων >>. Δηλαδή, με θεωρία πρακτικού και βιωματικού υλισμού ή με θεωρία διαλεκτικού και ιστορικού υλισμού. Υπό την έννοια αυτή, το χάραγμα του αντιχρίστου είναι ένα αλλά έχει δύο μορφές, και το παίρνουν οι άνθρωποι πρίν από εκατό και πλέον χρόνια. Και τούτο συμβαίνει, διότι ο αντίχριστος δεν είναι ένας μοναδικός άνθρωπος, μα είναι θηρίο συλλογικό και διαχρονικό. Είναι το άπληστο και αιμόφυρτο θηρίο της πλουτοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι πλάνη. Ο Χριστός είναι ένας, ο αντίχριστος είναι ένας. Το χάραγμα δεν είναι πνευματικό, αλλά κυριολεκτικό. Τις πλάνες αυτές τις κηρύττει ο Νεοημερολογίτης π. Βασίλειος Βολουδάκης, και οι Κυπριανίτες. Τα συστήματα του αντιχρίστου τείνουν να αθωώνουν και οι «Πέντε». Όλα αυτά τα έχει καταρρίψει ο π. Θεοδώρητος Μαύρος. Διαφωνώ μαζί του σε θέματα πίστεως, αλλά σε αυτό είχε δίκιο. Αν θέλεις, στέλνω σύνδεσμο για το βιβλίο (96 σελίδες).

      Διαγραφή
  2. Οι άνθρωποι πιστεύουν ό,τι μπορεί να συλλάβει ο νούς τους και ό,τι μπορεί να δεχτεί η καρδιά τους. Γι αυτό ερμηνεύουν τις προφητείες κατά το γράμμα και τον τύπο του προφητικού λόγου, σύμφωνα με την θέληση και την δύναμη την δική τους και όχι με την θέληση και την δύναμη του Θεού.
    << Και εγώ ήκουσα και ου συνήκα και είπα: Κύριε, τι τα έσχατα τούτων; και είπε: δεύρω Δανιήλ, ότι εμπεφραγμένοι και εσφραγισμένοι οι λόγοι, έως καιρού πέρας. Εκλεγώσι και εκλευκανθώσι και πυραθώσι και αγιασθώσι πολλοί, και ανομήσωσιν άνομοι, και ου συνήσουσι πάντες άνομοι, και οι νοήμονες συνήσουσι >>. ( Δαν. ιβ΄8=10 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή