Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2020 ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ


 Με λαμπρότητα και σε κλήμα αμιγώς Ορθόδοξο, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2020 ε.η., πραγματοποιήθηκε η Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων, εις την Ιερά Μητρόπολη Μερκίας και Βρεττανικών Νήσων και εις τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίων Πανσέπτων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Μπέρμιγχαμ Αγγλίας. Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Οικείος Μητροπολίτης, Σεβ/τος κ. Σωζόμενος.






























3 σχόλια:

  1. Παπαδάτο, πιστεύω τα έμαθες για τον ΙΦΣΚΑΕΕ.
    Αρχίστε να αδειάζετε λοιπόν, Αγ. Αικατερίνη, Άγ. Μάρκο και άλλα όσα δεν σας ανήκουν πλέον. Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά... το ξέχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ανώνυμε δε ξέρω γιατί ακριβώς μου μιλάς. Μήπως μπορείς μου μιλάς για την απόφαση που περιμέναμε να βγει; Ξέρεις εσύ τι λέει, την έχεις διαβάσει; Μήπως θα μπορούσες να ενημερώσεις και εμένα για να ξέρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγιος Κοσμάς Αιτωλός: ''Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται''

    Οι Θεομάχοι σε όλο το ρου της ιστορίας είχαν την ίδια κατάληξη. Ο Θεός επιτρέπει τις δυσκολίες επειδή προγνωρίζει ότι μέσα από αυτές θα βγει κάτι καλό. Οι δοκιμασίες του τόπου θα φέρουν καλούς καρπούς στο τέλος γιατί μπορεί να οργώνει τώρα ο διάβολος, στο τέλος θα σπείρει ο Χριστός. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε:

    ''Τούτο σας λέγω και σας παραγγέλω· καν ο ουρανός να κατεβή κάτω, καν η γη να ανεβή επάνω, καν όλος ο κόσμος να χαλάση, σήμερον, αύριον, να μη σας μέλλη τι έχει να κάμη ο Θεός. Το κορμί σας ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν· τα πράγματά σας ας σας τα πάρουν· μη σας μέλλει· δώσατέ τα· δεν είνε ιδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται . Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέση, δεν ημπορεί να σας τα πάρη, εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάγετε, να μη τα χάσετε''.

    Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

    Υ.Γ.: Αγαπητέ Ανώνυμε, εσύ που τώρα χαίρεσαι έως τρίτου ουρανού για την εξέλιξη της υποθέσεως του ΙΦΣΚΑΕ, σε παρακαλώ για δώσε μεγάλη προσοχή και σε αυτό: Μόνο μη καθυστερήσετε να τα αρπάξετε όλα, γιατί θα έρθουν άλλοι βάρβαροι και θα μας τα τα αρπάξουν και από εμάς και από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή