Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ

 Μικρός αριθμός Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών αλλά και άνθρωποι από διάφορες άλλες παρατάξεις, συνεχώς διαμαρτύρεται για όσα γράφουμε περί της <<συνόδου>> του <<Αρχιεπ/που>> και <<ηγουμένου>> κ. Στεφάνου Τσακίρογλου, αλλά και γενικώς για την επίμονη ενασχόλησή μας με τα σοβαρά Εκκλησιαστικά θέματα. Προς απάντηση όλων εκείνων.  εμείς τους παραθέτουμε να διαβάσουν τι ακριβώς λέει ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο οποίος εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο τον λόγο που εμείς γράφουμε και δυστυχώς στεναχωρούμε κάποιους.  Ιδού τι ακριβώς λέει:


 ''Ο φίλος σου αρπάζει και εσύ δεν τον ξεσκεπάζεις; Φοβάσαι τον θυμό ακόμα και όταν δίκαια τον ξεσκεπάζεις; Ξεσκέπασέ τον λοιπόν και εξέφρασε την άρνησή σου λόγω της αγάπης για εκείνον τον φίλο σου, σταμάτησέ τον, εάν βαδίζει στην καταστροφή. Στην φιλοξενεία και στα όμορφα λόγια και στην κολακεία δεν βρίσκεται κάποια ιδιαίτερη πράξη αγάπης''. 

 Ας ακούσουν λοιπόν οι επικριτές μας  τα λόγια και τις διδαχές του αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και ας συμμορφωθούν  προς αυτά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου