Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!!!


  Αγαπητοί αναγνώστες,

 Η φωτιά που εχθές ξέσπασε στα Γεράνια Όρη, στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας και αργότερα στις περιοχές της Αττικής Ραφήνα, Μάτι και Νέο Βουτζά, δυστυχώς έχει λάβει την μορφή μιας ανείποτης τραγωδίας. Μέχρι στιγμής οι νεκροί έχουν φτάσει τους 74, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και μικρά παιδιά. Ενώ εκατοντάδες τραυματίες και συγκεκριμένα περί τους 188 έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία ευρισκόμενη σε πολύ βαριά κατάσταση.
  Το εν λόγο γεγονός φέρνει στις μνήμες όλων όλα εκείνα που το καλοκαίρι του 2007 είχαν συμβεί στην Πελοπόννησο, τότε που οι φωτιές στην Κυριολεξία ξεκλήρισαν Οικογένειες, τραυμάτισαν πάρα πολύ σοβαρά ανθρώπους και για μεγάλο χρονικό διάστημα έσβησαν περιοχές της Πελοποννήσου από τον Ελληνικό Χάρτι.
   Η Ελλάδα για ακόμη ένα καλοκαίρι θρηνεί!!!
 Η προσευχή όλων μας ετούτες τις τραγικές αλλά και συνάμα δραματικές ώρες, είναι ο όλεθρος αυτός να σταματήσει μέχρι εδώ. 
 Η διεύθυνση του <<ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ>> πενθεί πραγματικά για τα γεγονότα των δύο τελευταίων ημερών και προσεύχεται στον Πολυεύσπλαχνο Θεό όπως όλα αυτά λάβουν τέλος το συντομότερο δυνατόν. Ο δε Κύριος της Δόξης να στάξει βάλσαμο στις ψυχές όσων θρηνούν θύματα, αλλά και να βοηθήσει προς ταχεία ανάρρωση τους τραυματίες. 
      
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου