Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ


  Αναγνώστης του Blog, το Σάββατο 15 Ιουλίου εκ. ημ., αμέσως μετά την θεία Λειτουργία στον Μοναστηριακό Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Κορωπίου Αττικής για την εορτή του Σεβ/του κ. Κηρύκου, με πλησίασε και μου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την προ ολίγων ημερών ανάρτησή μου σχετικά με τις φωτιές στην Αττική.

 Απαντώντας λοιπόν εις τον εν λόγω λίαν αγαπητό αναγνώστη, επιβάλλεται να του θυμίσω πως εγώ δεν μίλησα κομματικά, αλλά αμιγώς εκκλησιαστικά. Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην δημοσίευσή μου, εις την οποία λέω με λίγα λόγια πως οι Χριστιανοί δεν πρέπει να ψηφίζουν Άθεους. Κι αυτό, όπως γράφω, μπορεί να γίνει με το να πάψουμε να ψηφίζουμε ακούγοντας μόνο τους προεκλογικούς λόγους και τις προεκλογικές υποσχέσεις του κάθε κόμματος, αλλά αρχίζοντας πλέον να κοιτάμε και λίγο πίσω από τα πρόσωπα, προκειμένου έτσι να δούμε τι αυτά πρεσβεύουν. Διότι ως γνωστόν ο Τσίπρας δεν προέκυψε άθεος μετά την ψήφισή του από τον κόσμο ώστε εμείς να μπορούμε να δικαιολογούμαστε πως αυτό μας το είχε κρύψει. Ο σημερινός Πρωθυπουργός από την πρώτη μέρα που πολιτεύτηκε το δήλωσε και μάλιστα χωρίς φόβο αλλά με φοβερό πάθος. Επομένως αν εμείς οι Χριστιανοί και δη οι Ορθόδοξοι, γνωρίζοντας την αθεΐα αυτού του ανθρώπου, πηγαίνουμε και τον ψηφίζουμε τοποθετώντας την έτσι σε δεύτερη μοίρα, τότε φίλτατε αναγνώστα, όσο εξωφρενικό κι αν σου ακούγεται, η Οργή του Θεού είναι όντως Δίκαιη!!!

  Πλην όμως όλων αυτών, δεν νομίζω κανείς να βλέπει πως εγώ τάσσομαι υπέρ οιουδήποτε Κόμματος. Κατηγορώ τον αθεϊσμό και τις ανθελληνικές και απάνθρωπες πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως να προτρέπω εις την ψήφιση κάποιου άλλου, έτερου, μικρού ή μεγάλου Κόμματος. Τοποθετούμαι ουδέτερα, προσπαθώντας έτσι να δικαιολογήσω την οργή του Θεού. Διότι ποιος μπορεί να πει πως όλα όσα περάσαμε την περασμένη εβδομάδα, πρώτα με την πύρινη λαίλαπα και τους 80 νεκρούς ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και μικρά παιδιά, έπειτα με τις καταστροφικές πλημμύρες, δεν είναι σημεία από τον Ουρανό;

  Κι αν μου το επιτρέπεις αγαπητέ, μετά πόνου ψυχής θα ήθελα να προσθέσω και αυτό. Δυστυχώς η σημερινή Κυβέρνηση αντί να κάνει καλό στην Ελλάδα μας, την τόσο όμορφη αλλά και ταυτόχρονα καταπονημένη,  δυστυχώς την γύρισε χιλιάδες χρόνια πίσω. Και όχι σε χρόνια απλά δύσκολα, αλλά στα χρόνια των Σοδόμων, κι αυτό είναι το ότι χειρότερο!!!

  Για τον λόγω αυτό καλό θα ήταν να σκεφτούμε όλοι μας πως εμείς οι Χριστιανοί και δη οι Ορθόδοξοι πρέπει να προσέχουμε πολύ περισσότερο από τους άλλους όταν πάμε και δίνουμε εξουσία στους άθεους. Πόσο μάλλον όταν αυτοί εξ αρχής είναι δηλωμένοι. Διότι οι κυβερνήτες δεν προκύπτουν αλλά εκλέγονται. Κι αυτό το καταμαρτυρεί και η ακόλουθη φράση: ''σύμφωνα με την κυρίαρχη γνώμη του Ελληνικού λαού προέκυψε η τάδε κυβέρνηση''. Επομένως ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν μη τι άλλο το οφείλουμε στα παιδιά μας!!!                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου