Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ''ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ'' ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ κ. ΚΗΡΥΚΟΥ ΥΠΟ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΤΙΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΕ ΣΤΕΦΑΝΙΤΙΚΗΣ ''συνόδου''.


  
  Πολλές φορές έχουμε θίξει το θέμα της παρανόμου αλλά και κατά πάντα ανυποστάτου  πράξεως αφορισμού του Σεβ/του Κηρύκου από την τότε Νικολαΐτικη ''σύνοδο''. Ποτέ όμως δεν έχουμε παραθέσει τον ένα και μοναδικό λόγο για τον οποίο ο αφορισμός αυτός θα μπορούσε να ισχύει, και ισχύει. Ο λόγος αυτός λαμβάνεται ως αφορμή από τον ένα εκ των δύο χθεσινών εορταζομένων αποστόλων, τον απόστολο Παύλο. Ιδού ποιος είναι αυτός:

  Παύλος, δούλος Ιησού Χριστού. Κλητός απόστολος, αφορισμένος εις Ευαγγέλιον Θεού.

  Αν ο αφορισμένος κατά την Καινή Διαθήκη και μάλιστα την Αποστολική γλώσσα είναι ο διαλεγμένος, ο ξεχωριστός για το έργο του Ευαγγελίου, ο εκλεκτός διδάκος της Εκκλησίας, ο ειδικός απεσταλμένος για το έργο του Ευαγγελικού Κηρύγματος, αν αυτός είναι αφορισμένος, τότε ο Σεβ/τος κ. Κήρυκος τόσο κατά την 7η Αυγούστου 2009, ημέρα αποφάσεως του ''αφορισμού'' του από την τότε ''σύνοδο'' του ''αρχ/που Νικολάου, όσο και πάντοτε, ήταν όντως αφορισμένος, από τον Ουρανό βέβαια, όχι από την γη, από τον Ιησού Χριστό βέβαια, όχι από ανθρώπους και ψευδοσυνόδους. Ο Σεβ/τος Κήρυκος είναι όντως αφορισμένος εκ κοιλίας μητρός αυτού, σαν τον Παύλο τον απόστολο, από την κοιλιά της μητέρας του Πολυτίμης, ο οποίος υπήρξε τελικά ο πολύτιμος δούλος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Είναι ο διαλεγμένος από τον Χριστό, όχι μόνο διότι προ καταβολής κόσμου ήταν σχεδιασμένο να γίνει Επίσκοπος και Ποιμήν άξιος των λογικών προβάτων του Χριστού και κήρυκας θερμός, αλλά και διότι ο ίδιος από μικρό παιδί έκανε τη μεγάλη του εκλογή. Η καρδιά του και η φωτισμένη του διάνοια ψήφισε παιδιόθεν Ιησούν Χριστόν, Εσταυρωμένον και Αναστάντα. Ψήφισε την διακονία της σταυρικής αλήθειας και την εκδίωξη του εωσφορικού ψεύδους.

  Επομένως αυτή τελικά είναι η μόνη ερμηνεία που μπορεί να δοθεί στην ''απόφαση αφορισμού'' της τότε ''συνόδου'' του ''αρχ/που'' κ. Νικολάου, μιας και αυτή δεν φέρει καμία απολύτως υπογραφή, ούτε καν του ίδιου του ''αρχ/που'' Νικολάου.  

1 σχόλιο:

  1. Δημήτρη,χαίρε.Οι ψευδοκαθαιρέσεις,τα ψευδοαναθέματα και οι ψευδοαφορισμοί που
    έκαναν και κάνουν οι οικογενειοκράτες,είναι σαν τις αποφάσεις των ...εξωγήινων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή