Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒ/ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΟΡΟΥΣ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ <<ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ>> ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!


  
  Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και φίλοι, δυστυχώς μόλις ενημερώθηκα από τον Μητροπολίτη Όρους Λιβάνου, Σεραφείμ ότι το «Πατριαρχείο Αντιοχείας» όχι μόνο δεν έχει σταματήσει να τον πολεμά, αλλά τώρα έχουν πάρει αυτό το διωγμό σε άλλο επίπεδο. Από τότε που ο Σεβασμιώτατος Σεραφείμ εισήλθεν εις την Εκκλησίαν, η Νεοημερολογίτικη «Εκκλησία» της Αντιοχείας συνεχώς τον παίρνει στα δικαστήρια λέγοντας ότι είναι άκυρος κτλ… Περαιτέρω, θέλουν να υποχρεώσουν τον Σεβασμιώτατο Σεραφείμ να υπογράψει έγγραφα τα οποία μεταξύ άλλων δηλώνουν ότι ο Σεβασμιώτατος Σεραφείμ και οι κληρικοί του δεν πρέπει να ιερουργούν σε καμία Ορθόδοξη ακολουθία για οποιονδήποτε, ότι πρέπει να ξυρίσουν τα γένια τους, και να σταματήσουν να φοράνε Ορθόδοξη ενδυμασία των κληρικών. Τώρα που έχουν εντείνει τον πόλεμο τους εναντίον του μικρού ποιμνίου του Χριστού, έχουν βγάλει και πολλές ψευδείς κατηγορίες εναντίον του επισκόπου. Έφτασαν μέχρι και στο σημείο να πουν ότι έκλεψε το νεκρό σώμα της μητέρας του από αυτούς για να την κηδεύσει, παρόλο που αυτή ήταν μέλος της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος Σεραφείμ αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα τώρα από το Νεοημερολογίτικο «Πατριαρχειο Αντιοχείας», οι οποίοι έχουν και το θράσος να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τους Ιερούς Κανόνες εναντίον του Σεβασμιωτάτου Σεραφείμ, Κανόνες τους οποίους οι ίδιοι καταπατούν από τον καιρό που γίνανε νεωτερισταί και οικουμενισταί. Το λεγόμενο «Πατριαρχείο Αντιοχείας» επιτρέπει μεικτούς γάμους με Ουνίτες, Ρωμαιοκαθολικούς, Μονοφυσίτες, και διαδίδουν επίσης και «Θεία Κοινωνία» σε αυτούς τους αιρετικούς, και παρόλα αυτά έχουν το θράσος να ομιλούν για το τι και ποιοι είναι κανονικοί. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Ο Σεβασμιώτατος Σεραφείμ αναγκάστηκε τώρα να προσλάβει δικηγόρο για την υπεράσπιση του, παρόλο που δεν έχει λεφτά για να τον πληρώσει. Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να μαζέψουμε χρήματα για αυτούς τους διωκόμενους Ορθοδόξους Χριστιανούς, οι οποίοι παραδόξως έχουν γίνει «ΑΠΕΙΛΗ» για ΟΛΟ ΤΟ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ»!!!
  Σας παρακαλούμε βοηθήστε τους αγαπητούς αδελφούς μας, και να ενθυμείσθε αυτό που είπε ο Χριστός εις την ομιλίαν του εις το Όρος: «Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην, ότι αυτοί χορτασθήσονται.»
  Σας ευχαριστούμε και σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε αυτό το μήνυμα, διότι πρόκειται περί παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου