Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΙΕΡΕΩΣ



  ΣΗΜΕΡΑ 13 ΝΟΜΕΒΡΙΟΥ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ), ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΑΓΕΙ ΤΑ ΣΕΠΤΑ ΑΥΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΔΑΣ, π. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΟΥΣΑΪΔΗΣ. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ [ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ] ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑΤΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ, ΕΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ, ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ!!!


''ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΟΥΝΤΑ
ΚΑΙ ΑΓΙΑΖΟΝΤΑ ΗΜΑΣ,
ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΤΤΕ, ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ,
ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ, ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ''  

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. π. Χρυσόστομε,

    Η απόσταση η οποία μας χωρίζει, εκμηδενίζεται με την ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ η οποία χάριτι Θεού και ενώπιον του Θεού μας ΕΝΩΝΕΙ. Ας είστε πάντοτε καλά και εστέ σίγουρος πως όλοι οι εν Ελλάδι εβρισκομένοι Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, εύχονται σύντομα να σας γνωρίσουν από κοντά και να ασπαστούν την ευλογημένη δεξιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδελφέ μου Δημήτρηε! Σε ευχάριστο για τες ευχές σου και θερμά λόγια. Ο Θεός πάντα να σε έχει καλά κα η ευλογία Του ποτέ να να μη λείπει από κοντά σου. Σου εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σου σ'αυτο το μπλογ το οποίο πάρα πολύ μας βοηθεισε να βρούμε την αλήθεια και να κρατήσουμε την ορθή και σωστή Ομολογία.
    Παρ όλου που βρισκόμαστε σε μακρινή Αμερική, οι ψίχες και οι καρδιές μας είναι κοντά και ενωμένοι εν Χριστό κα στο Άγιο Ποτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή