Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΕΝ ΣΥΝΟΔΩ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!


  Κατά την μαρτυρίαν του Σεβ/του Κηρύκου, εις την συνεδρίασιν της Ι. Συνόδου κατά την 4.12.2002, ο <<Πειραιώς>> κ. Νικόλαος νίπτων τας χείρας του ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, ισχυρίζετο λέγων ότι <<δεν έχει καμμίαν σχέσιν με το Απαλλακτικό Βούλευμα>>, ή <<δεν φέρω ουδεμίαν ευθύνην δι' όσα λέγει, διότι τούτο αυτό όλον είναι της ευθύνης του Δικαστηρίου>>! Αυτό επίσης απεφάνθησαν και ως <<Σύνοδος>> την 5.2.2003, ημέραν καθ' ην έλαβε χώραν η ιερόσυλος συμπαιγνία της παραιτήσεως του <<Μακαριωτάτου>> κ. Ανδρέου υπέρ του χειρθετημένου <<Πειραιώς>> κ. Νικολάου! Κατ' αυτήν διεξήχθη πάλιν ο εξής αποκαλυπτικός διάλογος:

  Ερώτησις Επισκόπου κ. Κηρύκου: <<Σεβασμιώτατε, ποίος κατέθεσε τα στοιχεία δια την χειροθεσίαν του 1971 εις το Δικαστήριον και τα υπόλοιπα που αφορούν την χειροτονία σας, ώστε να αποφασίση το Δικαστήριον να σας απαλλάξη βάσει της <<επι σχισματικών χειροθεσίας>>.

   Απάντησις: <<Πάντως εγώ δεν τα εκατέθεσα>>.

   Ερώτησις: <<Τότε ποίος τα κατέθεσεν; Δεν νομίζω ότι τα βρήκε μόνο του το δικαστήριον>>.

   Απάντησις: <<Δεν ξέρω. Μπορεί να τα κατέθεσαν οι Νεοημερολογίτες (1), μπορεί οι Φλωριναίοι, για να με εκδικηθούν>>.

   Ερώτησις:  <<Αυτά Σεβασμιώτατε είναι παιδαριώδη, διότι όλοι γνωρίζομεν ότι είναι νομική αρχή, ο κατηγορούμενος να καταθέτη ό,τι στοιχεία έχει εις χείρας του δια να αποδείξη την αθωώτητά του. Επομένως εσείς και κανείς άλλος δεν κατέθεσε τα στοιχεία δια την χειροθεσίαν του 1971 και μη ψεύδεσθε τόσον προκλητικά. Χείλη Αρχιερέως ου ψεύδονται>>.

__________

  (1) Αν τα κατέθεσαν οι Νεοημερολογίται μάρτυρες, ήτοι, οι <<Πειραιώς>> Χρυσόστομος, ή ο τότε Αρχ/της και νυν Νικοπόλεως (ν.η.) κ. Μελέτιος Καλαμαράς, ή ο επίσης τότε ακόμη Αρχ/της του Νεοημερολογιτισμού κ. Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης, τότε αυτοί προκύπτουν ως να ήσαν <<μάρυρες υπερασπίσεως>> του κ. Νικολάου και κατέθετον ούτω δια να αθωωθή! Ετέρωθεν, καθ' ημάς, όλον τούτο αποκαλύπτει την στημένην δικαστικήν υπόθεσιν, την ΣΚΕΥΩΡΙΑΝ, να περάσουν την χειροθεσίαν, η οποία δεν επέρασεν το 1971 

11 σχόλια:

  1. Ο Πετρης η ο Χατζηπετρης κατεθεσε τα στοιχεια,απ'ο,τι φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πιστευω του σχετικα με τις εικονες να δημοσιευσετε, κ.Παπαδατε. Οι πεντε ηταν αγιοι μπροστα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και την θεωρια του για την συλληψη,οτι το συλληφθεν εν τη κοιλια, λαμβανει ψυχη μετα απο σαραντα ημερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για τα παραπανω οι νεοημερολογιτες,οι φλωρινικοι,οι σκοτεινες δυναμεις,οι παρακρατικοι,οι,οι,οι,οι...ευθυνονται.Ο Νικολακης,ετσι τον ελεγαν οι Τσακιρογλου μεχρι πριν να τους χειροτονισει, δεν ηξερε τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για την πωληση της Σαλαμινος δεν την εκανε αυτος,ουτε ο Ντεσκας,ουτε οι υπολοιποι ηξεραν κατι,ουτε τα μελη ενεπλακησαν,η πωλησις εγινε απο τους... εξωγηινους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι δεν μας λεει ο κ.Κατσουρας:πρεπει να καθαιρεθει, εστω και μετα θανατον,ο Νικολαος για την πωληση της Σαλαμινος;Ο Ντεσκας εχει δηλωσει οτι τα ηξερε ολα,οπως και πολλοι αλλοι!!!Το μισο εκατομμυριο του ευρω,τοσο περιπου ηταν το ποσο απο την πωληση,το καρπωθηκε μονον ο Ντεσκας η και καποιοι αλλοι;Γιατι,ενω ειχαν ενημερωθει απαντες μεσα απο το ενημερωτικο φυλλαδιο του κ.Κατσουρα,απο το 2011,εν τουτοις δεν ενηργησαν το παραμικρο και ξυπνησαν μετα τις ενεργειες του Σεβασμιωτατου κ.Κηρυκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ.Ντεσκας,ανεφερε, οτι εχουν γινει πλειστες πωλησεις τετοιου ειδους κατα το παρελθον.Ποιους να εννοει,αραγε; Θα μπορουσε να μπει ως κουιζ αυτο,κ.Παπαδατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και κατι αλλο να μας πει ο κ.Κατσουρας,αν γνωριζει βεβαια.Ποιοι ηταν αυτοι που μεθοδευσαν και επετυχαν την ιεροσυλη παραιτηση του τοτε αρχιεπισκοπου,η οποια προκαλεσε το σχισμα το 2005;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους πρέπει ακόμη και αυτοί οι λίγοι οπαδοί που έχουν μείνει στο πλευρό της δήθεν [Ιεράς Συνόδου] του δήθεν [Αρχιεπ/που] κ. Στεφάνου, να ξυπνήσουν. Διότι υπάρχει περίπτωση ακόμη και αυτούς να εκμεταλευτούν με τον οποινδήποτε τρόπο, και στο τέλος αυτός ο κόσμος θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Μόνο [Ιερά] δεν μπορεί να είναι η [Σύνοδος] του κ. Στεφάνου, η οποία με τόσες παρανομίες τολμά να παρουσιάζεται ως [Ιερά]. Αν τα Ιερά και τα όσια είχαν την εικόνα που τους προσδίδει η ομάδα του κ. Στεφάνου τότε αυτή η λέξη δεν θα έπρεπε να υπήρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανοιξα τον Ομολογητη καί τυχαιως βρεθηκα σ αυτή την αναρτησι καί διαβασα καί τα σχολια, τα οποία δεν ενθυμουμαι αν τα ειχα διαβασει τοτε. Το δικό μου σχόλιο τωρα ειναι οτι από το 1971 μεχρι καί σημερα (2020) καποια σκοτεινα καί αντιχριστα οικουμενιστικα πάντως Κεντρα προσπαθουν μεσω της δικαστικης οδου, τοσον εν Ελλάδι οσον καί εν Κυπρω, να λύσουν το " " παλαιοημερολογιτικόν πρόβλημα εντασσοντας μας ολους τούς παλαιοημερολογιτες ως ενωσεις προσωπων θρηκευτικου χαρακτηρος, καί κατατασσοντας μας εις την ταξιν των αιρετικων νά γινωμεν καί ημείς ως οι νεοημερολογιτες υποχειρια του Κρατους ... Επιχειρουν δηλαδη να επιτυχουν αυτό πού δεν επέτυχαν ολοκληρωτικα το 1833 επί Βαυαροκρατιας, ωλοκληρωσαν ομως το 1920 - 1924 επί Πατραιρχειας του Μασωνου Μελετιου Μεταξακη, καί επί δικτατοριας Παγκαλου καί Αρχιεπισκοπείας του παποκαίσαρος Μητροπολίτου Αθηνων Χρυσοστομου Παπαδοπούλου.... Αυτα εν ολίγοις καί πρωτα ο Θεός θα επανελθωμεν διοτι τό κακόν συνεχίζεται καί εις τας ημερας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή