Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΩΝ ''ΣΤΕΦΑΝΙΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ'' ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

   Στις φωτογραφίες τις οποίες στην συνέχεια θα παραθέσουμε προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, μπορείτε να δείτε μερικά μόνο από όσα έλαβαν χώρα κατά την ημέρα της υποτιθέμενης ''χειροτονίας'' του Κύπριου ''π'' Επιφανίου εις ''Επίσκοπον'' Τριμυθούντος. Οι πρώην πλέον Ορθόδοξοι ''Στεφανίτες'' κατ' αυτήν την ημέρα είχαν ως Επίσημο καλεσμένο τους, όπως και ο ίδιος το αναφέρει, για να λαμπρύνει με την παρουσία του την τελετή, τον Φλωριναίο ''Μητροπολίτη'' Ωρωπού και Φυλής κ. Κυπριανό. Μάλιστα δεν δίστασαν να συμπροσευχηθούν μαζί του, να αλληλο - ασπασθούν και να ανταλλάξουν χειροφιλήματα, σαν να είναι ''Επίσκοποι'' της ίδιας Συνόδου. Όλα όσα έγιναν στην Κύπρο τα αναφέρει και τα παραδέχεται πρώτος ο ίδιος ο κ. Κυπριανός, σε ''ενημερωτική'' επιστολή που κυκλοφόρησε λίγες ημέρες μετά από την επιστροφή του από την Νήσο.
       Άξιο αναφοράς είναι πως ο κ. Κυπριανός θέλοντας να αποβάλλει από πάνω του την οποιαδήποτε προσωπική του Ευθύνη για την παρουσία του στα γεγονότα της Κύπρου, αναφέρει στην πολυσέλιδη ''Ενημέρωσή'' του πως είχε ενημερώσει τους πάντες για την Παρουσία του στη ''Χειροτονία'' του ''π'' Επιφανίου και δη τους ''Αρχιερείς'', αρκετό καιρό νωρίτερα. Επομένως εξ αυτού και μόνο του γεγονότος, οι <<Αρχιερείς>> της <<Συνόδου>> του κ. Στεφάνου θα μπορούσαν, αν πραγματικά το ήθελαν και το επιθυμούσαν, να καταστήσουν σαφές στον κ. Κυπριανό πως εκείνος θα μπορούσε να παρευρεθεί στα τεκταινόμενα μόνο ως απλός παρατηρητής, χωρίς να φοράει το ''Εγκόλπιό'' του, ώστε η κίνηση αυτή να δηλώνει συμπροσευχή.                
    Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις παραθέτουμε σε συνδυασμό με εκείνες που δείχνουν τον Οικουμενιστή κ. Βαρθολομαίο να συμπροσεύχεται, να αλληλο - ασπάζεται και να ανταλλάσσει χειροφιλήματα με τον Πάπα. Και προβαίνουμε σε αυτόν τον συνδυασμό διότι τα όσα έπραξαν οι ''Στεφανίτες'' στην Κύπρο με τον κ. Κυπριανό, τον οποίο τον δέχθηκαν χωρίς να έχει πράξει την απαραίτητη Ομολογία, και πολύ περισσότερο ξέροντας πως εκείνος προέρχεται από μία ''Σύνοδο'' η οποία θεωρεί το Νέο Ημερολόγιο ''εν δυνάμει και ουχί ενεργεία σχίσμα'', καθιστούν τις εν Κύπρο κοινές τους πράξεις ακριβώς ίδιες με εκείνες του κ. Βαρθολομαίου μετά του ΑΘΕΟΥ Πάπα.


                               ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ:


                                              
1.α. Η ''Ενημέρωσις - Αίτηση Ευλογιών'' του κ. Κυπριανού, η οποία κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν από την Επίσκεψή του στην Κύπρο...




1.β. Το τελευταίο φύλλο της ''Ενημερώσεως'' του κ. Κυπριανού με την υπογραφή του!!!


2.α. Ο ''Μητροπολίτης'' της ''Στεφανίτικης Συνόδου'' Θηβών κ. Ανδρέας ασπάζεται σταυρωτά τον κ. Κυπριανό. Ιδού και η περιγραφή - παραδοχή του κ. Κυπριανού: <<ἀλληλο-ασπασθήκαμε μὲ ἰδιαίτερη ἐγκαρδιότητα...>>




2.β. Ο Οικουμενιστής κ. Βαρθολομαίος φυλάει τον ΑΘΕΟ Πάπα!!!


3.α. Ο ''Νεοχειροτονηθείς Μητροπολίτης'' Φθιώτιδος κ. Παντελεήμων ασπάζεται και αυτός με την σειρά του τον κ. Κυπριανό. 





3.β. Έτερος ένθερμος εναγκαλισμός του κ. Βαρθολομαίου με τον Πάπα!!!




4.α. Η αγάπη του κ. Παντελεήμωνος προς τον Φυλλής κ. Κυπριανό έφτασε μέχρι και το σημείο των χειροφιλημάτων!!! Η τραγική ειρωνεία όμως είναι πως λίγο καιρό πριν ο κ. Παντελεήμων στον ''χειροτονητήριο'' λόγο που εκφώνησε και κατασυγκίνησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην ''χειροτονία'' του, τόνιζε πως σκοπός του είναι να μείνει ενωμένος με την Ομολογία του Αγίου Πατέρα. Άραγε με αυτόν τον τρόπο νομίζει πως θα το πετύχει αυτό ο κ. Παντελεήμων; 
                                                            



4.β. Ο Νεοημερολογίτης ''Μητροπολίτης'' Περγάμου κ. Ιωάννης Ζηζιούλας ασπάζεται την δεξιά του Πάπα!!!


5.α. Ο ''Μητροπολίτης'' Λαρίσης κ. Ιγνάτιος αποδίδει τον ''πρέπον'' ασπασμόν στον κ. Κυπριανό.


5.β. Ο Ιούδας κατά την στιγμή που προδίδει τον διδάσκαλό του Ιησού αποδίδοντας το ''Φιλί της Προδοσίας''.



6. Ο κ. Δημήτριος Κάτσουρας περιποείται τον κ. Κυπριανό. Ιδού πως σχολιάζει το γεγονός ο κ. Κυπριανός: << μὲ ἔθεσαν σὲ τιμητικὴ θέσι στὸν Ναό, μὲ ἀντιμετώπισαν μὲ πολλὴ εὐγένεια...>>.   Σε έτερο σχόλιό του ο κ. Κυπριανός αναφερόμενος στο πρόσωπο του κ. Δ. Κάτσουρα, λέγει: << Στὸ Κοινωνικό, ὡμίλησε ὁ ἀγαπητὸς ἐν Χριστῷ Ἀδελφὸς κ. Δημήτριος Κάτσουρας>>.  Εφιστούμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στον όρο '' ἐν Χριστῷ Ἀδελφὸς '', διότι αυτός επιτρέπεται να αποδίδεται μόνο σε κοσμικούς ανθρώπους αλλά και Ιερωμένους της ίδιας Συνόδου. 



7. Ακόμη μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Κυπριανός να σκύβει το κεφάλι κατά τη στιγμή κάποιας αιτήσεως. Η συγκεκριμένη κίνηση του κ. Καλλινίκου δηλώνει ότι δέχεται την αίτηση ως κανονική, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάποιο σχίσμα ανάμεσα σε εκείνον, στον ''Ιερέα'' που εκφωνεί την αίτηση αλλά και στην ''Σύνοδο'' που υπάγεται ο ''Ιερέας''.


8. Ο κ. Κυπριανός παρακολουθεί ''συμπροχευχόμενος'' την τελετή της Ενδυμασίας του ''Αρχιερέως'' και συγκεκριμένα του κ. Σεβαστιανού. 


Έπεται η δημοσίευση της ''Ενημερωτικής'' Επιστολής του κ. Κυπριανού, δια της οποίας παραδέχεται όλα τα παραπάνω!!!







 


  

4 σχόλια:

  1. Γιατί σας κάνει εντύπωση;εμένα δεν μου κάνει,δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα αυτά; όταν μελετάται της προφητείες για πιον προφητευουν; ΚΥΤΑ γύρω όλα μιλάνε φωνάζουν. Χρόνια πολλά και ευλογημενα. (Ας είναι λίγα μόνο να είναι ευλογημενα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί σας κάνει εντύπωση;εμένα δεν μου κάνει,δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα αυτά; όταν μελετάται της προφητείες για πιον προφητευουν; ΚΥΤΑ γύρω όλα μιλάνε φωνάζουν. Χρόνια πολλά και ευλογημενα. (Ας είναι λίγα μόνο να είναι ευλογημενα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή