Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

<<ΜΗΔΕΙΣ ΤΟ ΕΑΥΤΟΥ ΖΗΤΕΙΤΩ,
ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΕΚΑΣΤΟΣ>>
(Α΄ Κορ. 10:24)



Αγαπητοί αναγνώστες,

Η διαχείριση του ''ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ'' βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσει πως ο διωγμός του Γνησίου Ορθοδόξου Μητροπολίτου Λιβάνου και Φοινίκης κ. Σεραφείμ και του Ιερέως αυτού, Ιερομ/χου π. Νεκταρίου, συνεχίζεται αμείλικτος.Ο Σεβ/τος κ. Σεραφείμ και ο Ιερεύς αυτού, Ιερομ/χος π. Νεκτάριος, αγωνιζόμενοι αμφότεροι για την διαφύλαξη της Ορθοδοξίας εις το Λίβανο, έχουν καταγγελθεί από τον Νεοημερολογίτη Μητροπολίτη Λιβάνου του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Η δε καταγγελία αυτή έφτασε μέχρι το απάνθρωπο για τις μέρες μας σημείο, ο Νεημ/της Μητροπολίτης να απαιτεί από τις δικαστικές αρχές, ο Σεβ/τος κ. Σεραφείμ και ο π. Νεκτάριος να βγάλουν τα ράσα και να πάψουν πλέον να εμφανίζονται ως Ιερείς. Για τον λόγο αυτό ο ως άνω λόγος του Απ. Παύλου κρίνεται πολύ επίκαιρος και ταπεινά ζητάμε την βοήθεια όλων όσων μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά εις αυτό το λυπηρό γεγονός. Τα έξοδα για τα δικαστήρια που έπονται είναι πολλά και το μικρό ποίμνιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Λιβάνου αδυνατεί να αντεπεξέλθει  εις αυτά. Οι τρόποι βοήθειας είναι δύο:

α) Μέσω κάρτας στον λογαριασμό ''https://www.gofundme.com/f/zjd3ew-breach-of-human-rights?fbclid=IwAR0GOA5v39w_BEtkrHzb-14dbTQP2dbZ7pbudy0-Q1KL5YsYs4Ulolwz72E''  

ή

β) Μέσω PayPal  

Εκ των προτέρων ευχαριστούμε όλους σας για την βοήθειά σας και ευχόμαστε ο Κύριος να σας ευλογεί προσωπικά αλλά και οικογενειακά.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου