Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η διεύθυνση του <<ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ>> έχει την ιδιαίτερη χαρά να παρουσιάζει ένα απόσπασμα από την πρώτη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος. Όποιος επιθυμεί να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο της Αποφάσεως μπορεί να το βρει εις τον ακόλουθο σύνδεσμο: ''http://impatron.blogspot.com/''.

             

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ 
ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Ανακοινώνεται υπό της Αρχιγραμματείας της Ιεράς Συνόδου της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος ότι συνεδρίασεν σήμερον 2 Φεβρουαρίου 2019 η Ιερά Σύνοδος υπό την προεδρίαν του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Παχωμίου, εις πρώτην συνεδρίασιν μετά το Ενωτικόν Αρχιερατικόν Συλλείτουργον του παρελθόντος Σαββάτου, εις την οποίαν συμμετείχον ο Σεβ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Κήρυκος και ο Σεβ. Πατρών κ. Ευστάθιος και έλαβεν τας ακολούθους αποφάσεις:

Πρώτον. Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου ωρίσθη ο Σεβ. Αργολίδος κ. Παχώμιος, ως αρχαιότερος τη τάξει, ο οποίος ωρίσθη και Τοποτηρητής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Αρχιγραμματεύς ωρίσθη ο Ιερομόναχος π.Γεράσιμος Κοσμάς. Συντόμως θα ορισθή και γραμματεύς πρακτικογράφος. Επίσης ωρίσθησαν οι Πρόεδροι και τα μέλη του Συνοδικού δικαστηρίου και των Εκκλησιαστικών δικαστηρίων, των Συνοδικών Επιτροπών και άλλων διοικητικών οργάνων της Ιεράς Συνόδου. 
              


ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου και Τοποτηρητής
της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

+ Ο Αργολίδος και Κορινθίας
 ΠΑΧΩΜΙΟΣ

ΜΕΛΗ


+ Ο Μεσογαίας, Λαυρεωτικής και Αχαρνών
 ΚΗΡΥΚΟΣ


+ Ο Πατρών ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ 

Αρχιμ/της ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΑΣ


(Η διεύθυνση του <<ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ>> εύχεται ολόψυχα εις τους Σεβ/τους Άγιους Αρχιερείς - Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος και εις τον Αρχιγραμματέα αυτής, καλόν αγώνα και την εκ Θεού θεία Φώτιση. Εις δε τον Σεβ/το κ. Παχώμιο εύχεται καλή αρχή εις τα νέα του καθήκοντα και έτη πολλά, ίνα ευλογεί και αγιάζει Αρχιερατικώς το εμπιστευθέν υπό του Κυρίου εις αυτόν Ποίμνιον.)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου