Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ''Δ.Ι.Κ.''

Αγαπητοί αναγνώστες,

Χίλιες δόξες να έχει ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.Διότι εις αυτόν τον αιώνα - απατεώνα που ζούμε, ο ευδόκησε ώστε και Θεολόγος Ορθόδοξος να υπάρχει, προκειμένου να διδάσκει στον κόσμο την αλήθεια, αλλά και Επίσκοποι ώστε η Ομολογία Πίστεως και η Αποστολική Διαδοχή να λάμπουν έως τα Πέρατα της Οικουμένης.

Ως άνθρωπος που νυχθημερόν αγωνίζεται για την σωτηρία της ψυχής του, αλλά και ως ελάχιστο μέλος της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής του Χριστού Εκκλησίας, εκ γενετής είμαι καταδικασμένος εις την Ομολογία της αλήθειας και εις την πάταξη του ψέματος. Και τούτο διότι αλήθεια = Χριστός, και ψέμα = Διάβολος. 

Πρώτα για τους παραπάνω λόγους και έπειτα επειδή τυγχάνει να είμαι διαχειριστής του blog, οφείλω να ενστερνιστώ όλα όσα μέχρι σήμερα γράφει αλλά και λέει ο εν Χριστώ αδελφός κ. Χαρίλαος Στουραίτης, Θεολόγος. Άπαντα τα γραφόμενα αλλά και λεγόμενά του διακατέχονται από το ένα άκρο μέχρι το άλλο από την αλήθεια. Ο αγώνας του δια το καλό της Εκκλησίας, ως θυμίαμα ανεβαίνει εις τους Ουρανούς. Και ταύτα πάντα διότι δεν φοβάται να κατελέγχει Χριστιανικά τους επίδοξους εχθρούς της Εκκλησίας, ομολογώντας ταυτόχρονα τις θέσεις αλλά και τα λόγια των αγίων Πατέρων. Είναι αλήθεια πως ουδείς δύναται να πολεμήσει μόνος του Κύκλωπες και λεγεώνες, ουδείς μπορεί μόνος του να πολεμήσει διαχρονικούς Λυαίους. Από κάπου πρέπει να αντλείται δύναμις. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο εν Χριστώ αδελφός την δύναμη την αντλεί από τον Χριστό κι από τους Αγίους, με αποτέλεσμα η Θεολογική του ειδικότητα να αποπνέει όντως Λόγο Θεού. Και όλα αυτά την ίδια ακριβώς στιγμή που Χιλιάδες θεολόγοι και επίσκοποι, πράττουν ολοφάνερη κατάχρηση εξουσίας, λένε τραγικά ψέματα και υποστηρίζουν για να υποστηρίζονται. Οι ψυχές όμως που ακολουθούν τοιούτους θεολόγους και επισκόπους χάνονται. 

Ατράνταχτο παράδειγμα ενός λυπηρού τοιούτου θεολόγου είναι αυτό του συμβούλου της ''Στεφανίτικης συνόδου''. Ουδείς λόγος δύναται εξαρκέσει τον από χρόνων πολλών πόλεμο αυτού κατά της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας. Εκλείπει ο χρόνος ώστε κανείς να μπορεί να απαριθμήσει μία προς μία τις παρανομίες του. Άλλωστε πολλάκις δια του παρόντος Blog, έχουμε αναφερθεί εις αυτές. Αυτή τη στιγμή αρκεί να πούμε πως έχοντας φτάσει πλέον εις την ηλικία των 29 ετών, αναπολώ εις την μνήμη μου τις στιγμές εκείνες που ως παιδί είχα χρηματίσει μαθητής εις το κατηχητικό του θεολογικού αυτού συμβούλου, αλλά και συνενορίτης του εις την πάλαι ποτέ Ορθόδοξη ενορία της αγ. Τριάδος κάτω Ηλιουπόλεως, και δυστυχώς σε καμία από τις στιγμές αυτές δεν υπάρχει κάτι το θετικό που να μου πρόσφερε ο εν λόγω σύμβουλος. Τουναντίον έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα στο μυαλό και στη καρδιά μου οι ανηπακοές, οι ίντριγκες, και τα πάσης φύσεως σκάνδαλα που εκείνος δημιουργούσε. Ως τραγικότερο όλων και ως αριθμητικά πρώτιστο, είναι το γεγονός πως ο εν λόγω κύριος, μη σεβόμενος την ιδιότητά του ως Χριστιανού και αδιαφορώντας για την '' Πανεπιστημιακή Θεο - λογικότητά'' του, τότε που ο πολιός Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κοντογιάννης βρισκόταν βαριά άρρωστος στο Νοσοκομείο, ποτέ δεν μπήκε εις τον Χριστιανικό, εις τον ευγενή κόπο να προσέλθει όχι για να του βάλει μετάνοια, αλλά για να δείξει αγάπη προς εκείνον. Τότε που πραγματικά έπρεπε να δείξει ποιος είναι, το έδειξε και με το παραπάνω. Και το πρόσωπο αυτό, σήμερα, 3 χρόνια μετά την κοίμηση του Ομολογητή Ιερέως, τολμάει να πιάνει εις το στόμα του την συγκεκριμένη ενορία, αλλά και να την επισκέπτεται. Και εγώ ως λογικός άνθρωπος που ''νομίζω'' πως είμαι αναρωτιέμαι: Αλήθεια κ. Σύμβουλε, κ. Δ.Ι.Κ, αν κάποτε δεν ήταν ο π. Θωμάς ώστε να χύσει ιδρώτα και να ''φτύσει'' αίμα, εσείς σήμερα για ποια ενορία θα καυχιόσασταν; Σε ποια ''αρχιεπισκοπή'' θα μπαίνατε εσείς και η ''σύνοδός'' σας προκειμένου να πράξετε τις παρανομίες σας; Αν δεν υπήρχε ο ευλογημένος αυτός παππούλης, που τούτη την ώρα μας βλέπει από τον ουρανό, και για τους μεν Ορθοδόξους προσεύχεται δια την ευόδωση των έργων τους, ενώ δια τους δε κακοδόξους όπως εσείς, δια την επιστροφή τους εις την αληθινή Εκκλησία του Χριστού, τότε πόση πιθαμή γης θα καταμετρούσε σήμερα η εν λόγω ενορία; 

Αυτά αν και πολλάκις επαναλαμβανόμενα, πότε με τον ένα τρόπο και πότε με τον άλλο, δεν παύουν να είναι αλήθειες, όπως δεν παύουν να είναι ατράνταχτα δείγματα της χριστιανικής αγάπης που πλημμυρίζει την ψυχή σας κ. σύμβουλε. Και μην νομίζετε πως χαίρομαι που ετούτη την ώρα σας ελέγχω, πλην όμως είναι υποχρέωσή μου να το κάνω αν πραγματικά θέλω το καλό σας, ώστε εσείς να έρθετε κάποια στιγμήν εις εαυτόν και να συνειδητοποιήσετε τα τρομερά δεινά που έχετε πράξει κατά της Εκκλησίας, τα οποία καταμαρτυρούν χιλιάδες άνθρωποι σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Επομένως κ. Δ.Ι.Κ. σταματήστε πλέον να διώκετε τους Ορθοδόξους Χριστιανούς της καθ' ημάς Αγίας του Χριστού Εκκλησίας, και πλέον στραφείτε προς τα έσω προκειμένου να διορθώσετε όσα μπορούν πλέουν να διορθωθούν από τις δραματικές πράξεις σας. Διότι αν μετά και από την παραπάνω τελευταία πράξη σας, ετσιθελικά παρουσιάζεστε ως Χριστιανός, τότε ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο να λέει πως οι χείριστοι όλων είναι οι ''Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί''. Είθε το συντομότερον δυνατόν να συνέλθετε από την μέθη εις την οποία έχετε πέσει. Είθε να ομολογήσετε την Καλήν Ομολογίαν!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου