Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΕΝΥΑΣ κ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ



 Σεμνοπρεπώς ιεροπρεπώς και Ορθοδόξως, εόρτασε σήμερα ημέρα μνήμης του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου, τα ονομαστήριά του ο Σεβ/τος Μητροπολίτης Κένυας κ. κ. Ματθαίος. Η εορταστική θεία Λειτουργία τελέσθηκε εις τον Ιερόν Ναόν Παναγίας Σουμελάς - Αθηνιωτίσσης, (προσωρινή έδρα της Ιεράς Μονής Παναγίας Πευκοβουνογιατρίσσης, καθώς σήμερα η μονή τελή υπό το κακόδοξο καθεστώς της Οικογενείας Τσακίρογλου), εις το Μενίδι Αττικής. Εις την θεία Λειτουργία και παρά το πλευρό του εορτάζοντος Μητροπολίτου, συλλειτούργησε ο Σεβ/τος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Κήρυκος. Στο τέλος της θείας Λειτουργίας, εκ μέρους της Πανορθοδόξου Ιεράς Συνόδου, τον Σεβ/το κ. Ματθαίο, προσφώνησε ο Σεβ/τος κ. Κήρυκος.
 Ακολούθησε πλούσια φιλοξενία εις το αρχονταρίκι, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Ιερού Ναού. 
 Η διεύθυνση του ''ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ'' εύχεται κι αυτή με τη σειρά της εις τον εορτάζοντα Μητροπολίτη υγεία, μακροημέρευση και πλούσια καρποφορία εις το Ιεραποστολικό αυτού έργο, το οποίο επιτελεί εις την μακρινή και πονεμένη Αφρική.

ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΝΥΑΣ, ΗΜΩΝ ΔΕ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου