Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


 Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2020 εκ.ημ., η Γνήσια Ορθόδοξος Εκκλησία εόρτασε την σύναξη της Ιεράς και Θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας. Εις την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας, Λαυρεωτικής και Αχαρνών επανηγύρισε με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο.
 Την παραμονή της εορτής, ήτοι την ΙΕ' Κυριακή του Λουκά (του Ζακχαίου), τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Οικείου Μητροπολίτου Σεβ/του κ. Κηρύκου.
 Το πρωί της Δευτέρας ψάλθηκε ο εόρτιος όρθρος και εν συνεχεία τελέσθηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ/του κ. Κηρύκου και συλλειτουργούντος και του Ιερομ/χου π. Γεωργίου Πανίδη. 
 Πολύς κόσμος προσήλθε εις την πανήγυρη προκειμένου να λάβει την χάρη της Παναγίας και να ασπασθεί την Ιερά αυτής Εικόνα αλλά και απότμημα εκ του Λειψάνου του αγίου Μάξιμου του Γραικού.
 Αμέσως μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας εις το πανηγυρίζον Ιερόν Παρεκκλήσιον, παρετέθη εις όλους τους πιστούς πλούσια τράπεζα εις το αρχονταρίκι και εις τον αύλιον χώρον, η οποία προετοιμάσθη από τις διακόνισσες του παρεκκλησίου.
 Εις την συνέχεια παραθέτουμε εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ από την Ιερά Πανήγυρη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου