Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ


 Τι λέτε κ. Παπαδάτε; Κανόνες και Τάξη, Ομολογία, Αποστολική Διαδοχή και ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ; Αυτά είναι ξεπερασμένα για κάποιους, για όλους αυτούς που οδήγησαν σε Παραίτηση τον Ανδρέα. Όλοι αυτοί είναι υπεράνω Κανόνων, γι' αυτό και τα ψέματα στα Δικαστήρια, χωρίς ίχνος αιδούς! (Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2016 - 7:18 π.μ.)

  Επίσης, ένα ακόμα τραγελαφικό της όλης υποθέσεως κ. Παπαδάτε! Αφού, λοιπόν, τον μετέθεσαν και τον έκαναν, άκουσον - άκουσον, Πρόεδρο Πατρών, όταν πέθανε τον κήδευσαν σαν αρχιεπίσκοπο. Ομιλούμε για το άκρον άωτον της νοσηρότητος... οι νόες αυτοί, είναι προφανές, ότι εφαρμόζουν χειρότερες μεθόδους απ' εκείνες των ανθελλήνων, Προδοτών Πολιτικών!!! (Ανώνυμος 29 Νοεμβρίου 2016 - 7:30 π.μ.)

 Το γεγονός ότι ο Στέφανος δεν θέλει διάλογο, είναι από μόνο του ύποπτο, και αποδεικνύει αυτό που όλοι οι ''παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ'' γνωρίζαμε, ότι ο ίδιος ο αρχ. Στέφανος με τον αδελφό του Νεόφυτο, εξεδίωξαν τον Σεβ/τον Κήρυκο, με ανόμους τρόπους και μακιαβελικούς υπολογισμούς ακριβείας για να κάνουν ήσυχοι πλέον τη δουλειά τους και να άρχουν, όπως πάντα έκαναν υπογείως, χωρίς κανένα εμπόδιο. (Ανώνυμος 9 Νοεμβρίου 2016 - 11:35 π.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου