Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΟΛΙΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

 Γιατί δεν μας λέει ο κ. Κάτσουρας: Πρέπει να καθαιρεθεί, έστω και μετά θάνατον ο Νικόλαος για την Πώληση της Σαλαμίνος; ο Ντέσκας έχει δηλώσει ότι τα ήξερε όλα, όπως και πολλοί άλλοι!!! Το μισό εκατομμύριο ευρώ, τόσο περίπου ήταν το ποσό από την πώληση, το καρπώθηκε μόνον ο Ντέσκας ή και κάποιοι άλλοι; Από το 2011 εν τούτοις δεν ενήργησαν το παραμικρό και ξύπνησαν μετά τις ενέργειες του Σεβ/του κ. Κηρύκου; ( Ανώνυμος 20 Νοεμβρίου 2016 - 11:59 μ.μ.)

 Και κάτι άλλο να μας πει ο κ. Κάτσουρας, αν γνωρίζει βέβαια. Ποιοι ήταν αυτοί που μεθόδευσαν και επέτυχαν την Ιερόσυλη παραίτηση του τότε Αρχιεπισκόπου, η οποία προκάλεσε το σχίσμα το 2005; (Ανώνυμος 21 Νοεμβρίου 2016 - 12:12 π.μ.)

 Επιτέλους πρέπει ακόμη και αυτοί οι λίγοι οπαδοί που έχουν μείνει στο πλευρό της δήθεν [Ιεράς Συνόδου] του δήθεν [Αρχιεπισκόπου] κ. Στεφάνου, να ξυπνήσουν. Διότι υπάρχει περίπτωση ακόμη και αυτούς να εκμεταλευτούν με τον οποιονδήποτε τρόπο και στο τέλος αυτός ο κόσμος θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Μόνο [Ιερά] δεν μπορεί να είναι η [Σύνοδος] του κ. Στεφάνου, η οποία με τόσες παρανομίες τολμά να παρουσιάζεται ως [Ιερά]. Αν τα Ιερά και τα Όσια είχαν την εικόνα που τους προσδίδει η ομάδα του κ. Στεφάνου τότε αυτή η λέξη δεν θα έπρεπε να υπήρχε!!!( Ανώνυμος 21 Νοεμβρίου 2016 - 12:22 μ.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου