Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΝΕΟΔΜΗΤΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.


Θαυμαστά τα μεγαλεία του Θεού!!!

 Την ίδια ακριβώς στιγμή που πρώην κληρικοί και ''εν χριστώ αδελφοί'' της Γνησίας Ορθοδόξου Εκκλησίας διώκουν αυτήν και χωρίς κανένα δισταγμό ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ με σχισματικούς και Νεοημερολογίτες, την ίδια στιγμή ο άγιος Θεός βοηθάει τους πραγματικά Ορθοδόξους να ανεγείρουν Ναούς προκειμένου να συνεχίζεται να λατρεύεται Ορθόδοξα το Πανάγιο Όνομά Του. Αυτό καταμαρτυρεί και ο νεόδμητος Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού της Ομωνύμου Ιεράς Μονής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Ο Ναός ούτως αποτελεί το νέο πνευματικό καταφύγιο των γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών της πόλεως Λαρίσης και σε λίγο καιρό εις αυτόν θα ξεκινήσουν να τελούνται Ορθόδοξες Θείες Λειτουργίες.

 Ο ως άνω Ιερός Ναός μαζί με το ιερόν παρεκκλήσιον του αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτόν, αποτελούν τους νέους φάρους της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, οι οποίοι οδηγούν τους πιστούς εις τα μονοπάτια της Ορθοδοξίας.

 Με τις ευχές του Σεβ/του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Αμφιλοχίου η Ορθόδοξη Μητρόπολη Λαρίσης αυξάνεται και δυναμώνει και εξαπλώνεται συν Θεώ.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου