Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. κ. ΚΗΡΥΚΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΑΓ. ΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΣΣΑΣ!

  


 Την Κυριακή πρό της Υψώσεως, (13-09-2021 ε.η.), εις το Ιερόν Παρεκκλήσιον Κοιμήσεως Αγίας Άννης και Αγίας Ολυμπιάδος της Διακόνισσας, του Οικισμού Δέμπλας, της Περιοχής Ταυρωνίτη, του Δήμου Πλατανιά, του Νομού Χανίων της Νήσου Κρήτης, τελέσθηκε θεία Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας, Λαυρεωτικής και Αχαρνών κ.κ. Κηρύκου, του και τοποτηρητού της Νήσου Κρήτης.
 Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κήρυκος αμέσως μετά την ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου, εξεφώνησε μία σύντομη ομιλία, δια της οποίας ανέλυσε μέσα σε λίγα λόγια το Ευαγγελικό ανάγνωσμα της Κυριακής.
 Την θ. Λειτουργία παρακολούθησε ικανός αριθμός πιστών (περί των 12 περίπου ατόμων), εκ των οποίων οι μισοί ήταν νεοφώτιστοι Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι οποίοι μετά περισσού ζήλου ανέμεναν τον Σεβ/τον Προκειμένου να τακτοποιηθούν πνευματικά και να επιστρέψουν από την κακοδοξία του Νέου Ημερολογίου εις την Γνήσια Ορθόδοξο Εκκλησία. Μία ψυχή εξ αυτών είναι και η αγαπητή εν Χριστώ αδελφή Κλεονίκη, ετών 96, μετά της οποίας ο Σεβ/τος κ. Κήρυκος έβγαλε μίαν αναμνηστική φωτογραφία.
 Αμέσως μετά την θεία Λειτουργία, εις την Οικία της Οικογενείας Ιωάννου και Δήμητρας Ανδριανάκη (εντός της οποίας ευρίσκεται το Ιερόν Παρεκκλήσιον), παραιτέθει πλούσιο Πρωϊνό κέρασμα και έγινε η διανομή του άρτου, ο οποίος ευλογήθηκε υπό του Σεβ. κ. Κηρύκου εις το τέλος της ακολουθίας του Όρθρου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου