Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΠΙ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΩΝ !


Του θεολόγου κ. Χαρίλαου Στουραΐτη

 Σε όλους είναι γνωστό το γεγονός από την Π.Διαθήκη,τότε που ο Ναβουχοδονόσορας ζήτησε από τους υπηκόους του ,μετά τον ήχο της σάλπιγγος,να πέφτουν όλοι και να προσκυνούν το χρυσό είδωλο που είχε κατασκευάσει.[Δαν.γ 1]
 Επίσης είναι σε όλους γνωστή η φράσις του Λουδοβίκου του ιδ': <<το κράτος είμαι εγώ>>[L'Etat,c'est moi].
 Θα τρίζουν τα άγια λείψανα του αγίου Πατρός Ματθαίου Καρπαθάκη και κτήτορος της Ι.Μ.Πευκοβουνογιατρίσσης τούτες τις ήμερες,διότι ,οι κάτοχοι της Μόνής εορτάζουν άκουσον -άκουσον την ενενηκοστή επέτειο από την ίδρυσή της.
 Μάλλον ,γιά πιό σωστά, δε θα τρίζουν, διότι αυτό ξεκίνησε να γίνεται από το 2003,τότε που οι παρασυνοδικοί, παρασκηνιακώς,εξανάγκασαν σε παραίτηση τον τότε αρχιεπίσκοπο Ανδρέα και εγκατέστησαν σαν αρχιεπίσκοπο έναν αιρετικό,ματαιόδοξο και σιμωνιακό ,τον φέροντα και το γνωστό Απαλλακτικό Βούλευμα,τον τότε Πειραιώς Νικόλαο.

 'Ετριξαν τα άγια λείψανά του ,όταν οι κάτοχοι της Μονής ,παρέδωσαν το καταστατικό αυτής στον νεοημερολογίτη Μεσογαίας Νικόλαο άμα τη εκλογή του.
 'Ετριξαν από τις οικονομικές παρανομίες,τις αντικανονικότητες,τις μεθοδεύσεις,τους ασπασμούς και τις συμπροσευχές μετά των αιρετικών -σχισματικών και οικουμενιστών, και τις ιερόσυλες πράξεις, τις οποίες κατήγγειλε ο Σεβασμιώτατος Παχώμιος σε πρόσφατη επιστολή του.
 'Ετριξαν...από τα εύσημα πρός τους ομοφυλόφιλους !
 Και τώρα, οι ίδιοι,ήχησαν την σάλπιγγα και καλούν τους υπηκόους τους να προσέλθουν και να τους προσκυνήσουν,γιατί αυτοί είναι η υπέρτατη αρχή,αυτοί γνωρίζουν τα πάντα ως ειδήμονες,αυτοί είναι οι κατακτητές και σ'αυτούς ανήκουν Μοναστήρια,Εκκλησίες ,Μετόχια κτλ.
 Αυτοί είναι ηγούμενοι,αρχιεπίσκοποι ,τοποτηρητές και αρχιγραμματείς,αυτοί, τελος πάντων, είναι η σύνοδος...

 'Ελάτε υπήκοοι μας να μας προσκυνήσετε,η φιέστα είναι έτοιμη,εμείς είμαστε οι νέοι Ναβουχοδονόσορες και οι νέοι Λουδοβίκοι ,και μην σας νοιάζει αν τηρούμε τους Κανόνες της Εκκλησίας,αν είμαστε Ορθόδοξοι και αν παρανομούμε διότι, εμείς γνωρίζουμε και δεν δίνουμε τον λόγο σε κανέναν.
 Μην ασχολείστε με τον οικουμενισμό,εάν λάχη ,κοινωνήστε μαζί του,μην σας απασχολεί το θέμα,εμείς έχουμε τον τρόπο.
 Για όλα αυτά,λοιπόν,δεν τρίζουν τα άγια λείψανα του αγίου Πατρός,αλλά έχουν εγερθεί,έχουν εγερθεί και τους κυνηγούν για να τους συνετίσουν και να τους επαναφέρουν εντός Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Αλλά αυτοί εκεί,ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΞΟΥΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου