Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ !


Του Θεολόγου κ. Χαρίλαου Στουραίτη

 Τέλος ο Copperfield !!!

 'Εσχισε τα διπλώματά του ο γνωστός μάγος,όταν έμαθε για τα νέα κατορθώματα του παρασυνοδικού κατεστημένου.[Τρείς -τέσσερεις τον αριθμό]
Στη Φιέστα που διοργάνωσε για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Ι.Μ.Πευκοβουνογιατρίσσης Κερατέας ,από τον άγιο Πατέρα Ματθαίο,ξαναέκανε αρχιεπίσκοπο τον από το 2003 παραιτηθέντα από την αρχιεπισκοπή Αθηνών ,Ανδρέα.!!!
 Πραγματικώς, μας εξέπληξαν και οι μαγικές τους ικανότητες,διότι,ενώ σε όλα τα έγγραφα της συγκεκριμένης περιόδου,τα οποία,βεβαίως,τα έγραφαν οι συγκεκριμένοι,οι οποίοι είχαν υποκαταστήσει την τότε Ιεράν Σύνοδο,σε όλα ,λοιπόν,τα έγγραφα της πιό σκοτεινής και νοσηρής περιόδου της εκκλησιαστικής ιστορίας,υπέγραφε με το τίτλον << Πρώην Αθηνών,Πρόεδρος Πατρών >> αυτοί τον <<ξαναέκαναν>> και τον αγιοποίησαν σαν αρχιεπίσκοπο !!!
 Δυστυχώς,δεν τον αφήνουν να ησυχάση ούτε και μετά θάνατον.Συνεχίζουν να τον εξευτελίζουν,να τον γελοιοποιούν και να τον καλάζουν.
 Προσπαθούν τώρα,αφού τον εξανάγκασαν σε παραίτηση και τον υποβίβασαν από αρχιεπίσκοπο σε επίσκοπο και, αφού τον μετέθεσαν στην Πάτρα από την Αθήνα διασύροντας τον τελείως,προσπαθούν να καλύψουν τα εγκλήματα τους.
 Οι Κανόνες της Εκκλησίας είναι ξεκάθαροι.Παραίτησι επισκόπου δεν νοείται,ει μη μόνον για λόγους ηθικής και υγείας.Εάν κάποιος δεν μπορεί να ασκήση τα καθήκοντα του για λόγους υγείας ,δεν μετατίθεται,αλλα σταματά κάθε ιεροπραξία.
  Η παραίτησις του 2003,έγινε σιμωνιακώς,παρασκηνιακώς και δολίως.
 Αύτη ήταν η αιτία του σχίσματος,γι'αυτό και οι προερχόμενοι εκ των χειροτονιών του μοιχεπιβάτου και αιρετικού Νικολάου είναι αντικανονικοί,σχισματικοί και κακόδοξοι.
 Αντί,λοιπόν,να μετανοήσουν για τα τόσα ιερόσυλα που έπραξαν,αντί να ζητήσουν συγγνώμη για τα δύο σχίσματα που έκαναν,ενα, το 2003-5 εδώ στην Ελλάδα και το δεύτερο, το 2007 στην Κύπρο,αυτοί, πωρωμένοι από την εξουσία,διοργανώνουν αυτοκρατορικές φιέστες πρός υποταγή.
 Εμείς,τα μέλη της Μίας,Αγίας,Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Κυρίου,το μικρό λείμμα,προσευχόμαστε εις σ'Αυτόν να τους φωτίση να επιστρέψουν εντός της Κιβωτού Του.
 Θρηνούμε για το κατάντημά τους,και δεν ξεχνούμε ότι είναι πρώην αδελφοί μας,γι'αυτόν τον λόγο δεν θα κουραστούμε να τους καλούμε σε ανάνηψη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου