Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016


ΣΕΠΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
ΟΡΟΥΣ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΟΥ ΠΑΣΗΣ 
ΦΟΙΝΙΚΗΣ κ. κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ




   Σήμερα χάριτι Θεού εόρτασε τα σεπτά αυτού ονομαστήρια ο νεοχειροτονηθείς Μητροπολίτης της Απανταχού Γνησίας Ορθοδόξου Ιεράς Συνόδου, Σεβασμιώτατος Όρους Λιβάνου και Έξαρχος Πάσης Φοινίκης κ. Σεραφείμ. Η εορταστική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, της οποίας προέστη ο εορτάζων Επίσκοπος συνιερουργούντος μετά του Ιερομ/χου π. Νεκταρίου και συμπροσευχομένου του Προέδρου της Απανταχού Γνησίας Ορθοδόξου Συνόδου και τοποτηρητού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Αττικοβοιωτίας Σεβ/του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Κηρύκου, ετελέσθη εις τον Ιερόν Ναόν Παναγίας Σουμελάς Μενιδίου Αττικής. Οι εκ του Ναού παρευρισκόμενοι Πιστοί είχαν την ευλογία να παρακολουθήσουν μια πραγματικά Κατανυκτική Θεία Λειτουργία. Τον εορτάζοντα Μητροπολίτη προσφώνησε καταλλήλως αμέσως μετά το Δι' ευχών ο Σεβ/τος κ. Κήρυκος, ο οποίος ηυχήθη εις τον πλέον Ορθόδοξο Επίσκοπο έτη πολλά, έτη ειρηνικά, προπαντώς όμως έτη Ορθόδοξα και Ομολογιακά. Ο Δε Σεβ/τος κ. Σεραφείμ αντιφωνίσας ευχαρίστησε τους προσερχομένους Πιστούς δια την παρουσία τους εις την εορτή του αλλά και για την αγάπη που εκείνοι καθ' όλο αυτό το χρονικό διάστημα έδειξαν τόσο ως προς εκείνον όσο και ως προς τον Ιερέαν αυτού π. Νεκτάριον. Τέλος ευχαρίστησε ολοψύχως τον Σεβ/το Κήρυκο και Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου δια την Πατρική Στοργικότητα αλλά και την Συνεπισκοπική αγάπη που εκείνος έδειξε εις αυτόν. 

   Η Διεύθυνση του [ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ] εύχεται εις τον σημερινόν εορτάζοντα Μητροπολίτη Όρους Λιβάνου και Έξαρχον πάσης Φοινίκης κ. Σεραφείμ έτη πολλά υπό τας αγκάλας του Προστάτου αυτού Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ.

   




ΣΕΡΑΦΕΙΜ του Σεβασμιωτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Όρους Λιβάνου και Εξάρχου πάσης Φοινίκης, ημών δε Πατρός και Ιεράρχου, πολλά τα έτη!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου