Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ΠΡΩΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΓ. ΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΣΣΑΣ!

 

 
 



 Το Σάββατο, 8/21/8/2021, εις το νέο Παρεκκλήσιο της Κοιμήσεως της Αγ. Άννης και της Αγίας Ολυμπιάδος της Διακόνησσας, εις την Δέμπλα Χανίων Κρήτης, θα τελεσθεί κατόπιν σχετικής εγκρίσεως και ευλογίας του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας, Λαυρεωτικής και Αχαρνών και τοποτηρητού πάσης Κρήτης κ. Κηρύκου, η πρώτη θεία Λειτουργία εκ του Σεβασμιωτάτου Επισκόπου Άργους κ. Γερασίμου.
 Το απόγευμα της Παρασκευής 7/21/8/2021, ο Σεβ/τος κ. Γεράσιμος θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού, την Ενάτη (Θ') Ώρα, τον Εσπερινό
επί τη Μνήμη του Αγίου Αιμιλιανού του Ομολογητού, Επισκόπου Κυζίκου και του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου, του εκ Ζαγορά της Μαγνησίας, και τέλος την Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου.
 Τη δε πρωΐα της επομένης ημέρας, 8/21/8/2021, θα αναγνωσθεί το Μεσονυκτικό του Σαββάτου, θα ψαλλεί ο Όρθρος επί τη Μνήμη του Αγίου Αιμιλιανού του Ομολογητού, Επισκόπου Κυζίκου και του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου, του εκ Ζαγορά της Μαγνησίας, και εν συνεχεία θα λάβει χώρα η πρώτη θεία Λειτουργία.
 Αμέσως μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας, εις την Οικία της Οικογένειας Ιωάνου και Δήμητρας Ανδριανάκη, η οποία βρίσκεται πλησίον του Ιερού Παρεκκλησίου, θα προσφερθεί πλούσιο κέρασμα εις τους Εκκλησιαζομένους καθώς και πλούσια υλική Τράπεζα εις τον Λειτουργό, επίσκοπο Άργους κ. Γεράσιμο.
 Ο διαχειριστής του <<ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ>>, ολόψυχα εύχεται όπως Κύριος εξ Ουρανού επιβλέψει την άμπελον ταύτην, ήτοι το Μικρό τούτο Παρεκκλήσιον και το αναδείξει φωτεινό φάρο Ορθοδοξίας, ο οποίος θα φωτίζει τους προσερχομένους εις αυτόν, να ακολουθούν τον σωστό δρόμο του Χριστού, δηλαδή εκείνον της Γνησίας Ορθοδοξίας.
 
 Υ.Γ. : Γνωστοποιείται προς όλους πως όταν η Οικογένεια Ανδριανάκη θα βρίσκεται στα Χανιά, η πόρτα του Ιερού Παρεκκλησίου θα είναι πάντοτε ανοικτή εις οιονδήποτε πιστό διαβάτη θα θελήσει να περάσει και να ξαποστάσει εις την μικρή αυλή του Ναού αλλά και στον διπλανό οίκο. Επίσης ας γίνει γνωστό πως τα κλειδιά του Ναού, ως Οίκος του Θεού, αν επί γης έχουν προσωρινό  ''κάτοχο'', στην πραγματικότητα τα κρατάει ο ίδιος ο Θεός στα Χέρια Του, γι' αυτό και κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει προς κλείδωμα του Ναού για κάθε καλοπροαίρετη ψυχή, η οποία θα θελήσει να σταματήσει και να ανάψει ένα κεράκι στη Χάρη της Αγ. Άννης και της Αγ. Ολυμπιάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου