Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ!!!

 ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΤΟΠΟΤΗΡΗΣΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΙΕΡΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ
ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΜΠΛΑΣ ΔΗΜΟΥ
ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

 Φέρεται εις γνώσιν των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών ότι το Σάββατο 25η Ιουλίου 2021 ε.η., Πανηγυρίζει το Ιερόν Παρεκκλήσιον Κοιμήσεως Αγ. Άννης και Αγίας Ολυμπιάδος της διακόνισσας. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους αγαπητούς αναγνώστες μας, πως η Ιερά Πανήγυρις θα πραγματοποιηθεί με ψαλμωδία απάσης της Ιεράς αυτής ακολουθίας, πλήν όμως χωρίς την παρουσία Ιερομένου. Και τούτο διότι την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή εορτάζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός εις το Μενίδι Αττικής αλλά και διότι την χρονική αυτή στιγμή οι υποχρεώσεις των Ιερομένων είναι άκρως αυξανόμενες, ώστε να μπορέσει εις εξ αυτών να κατέβει εις την Κρήτη και να Ιερουργήσει εις την Ιερά Πανήγυρη.
 Το πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθηθεί δια την Ιερά Πανήγυρη, μετ' ακολουθιών, είναι το εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24η ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 Ε.Η.

 8:00 μ.μ. : ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΨΑΛΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΑΓ. ΑΝΝΗΣ. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25η ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 7:00 π.μ. : ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΨΑΛΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΛΗΤΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΟΡΘΡΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΜΕΤΑ ΨΑΛΜΩΔΙΑΣ ΤΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ FACEBOOK, ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ''ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ''.

ΕΚ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΙΣΤΩΝ
ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου